תרגמתי שיר שאני אוהב במרה שחורה

תרגמתי שיר שאני אוהב במרה שחורה

HAS HE LOST HIS MIND? האם הוא יצא מדעתו? CAN HE SEE OR IS HE BLIND? האם הוא יכול לראות או האם הוא עיוור? CAN HE WALK AT ALL, האם הוא בכלל יכול ללכת? OR IF HE MOVES WILL HE FALL? ואם הוא ינסה לזוז האם הוא יפול? IS HE ALIVE OR DEAD? האם הוא חי או מת? HAS HE THOUGHTS WITHIN HIS HEAD? האם המחשבות האלו בתוך ראשו? WE'LL JUST PASS HIM THERE אז אנחנו נשאיר אותו WHY SHOULD WE EVEN CARE? למה בכלל שיהיה אכפת לנו? HE WAS TURNED TO STEEL אזהוא פנה לפלדה IN THE GREAT MAGNETIC FIELD בשדה המגנטי הגדול WHEN HE TRAVELED TIME שהוא טייל בזמן FOR THE FUTURE OF MANKIND של העתיד של האנושות NOBODY WANTS HIM אף אחד לא רוצה אותו HE JUST STARES AT THE WORLD הוא רק בוהה בעולם PLANNING HIS VENGEANCE מתכנן את נקמתו THAT HE WILL SOON UNFOLD שעומדת בקרוב להתגלות NOW THE TIME IS HERE עכשיו הזמן זה כאן FOR IRON MAN TO SPREAD FEAR בשביל איש הפלדה לזרוע פחד VENGEANCE FROM THE GRAVE נקמתו היא מהקבר KILLS THE PEOPLE HE ONCE SAVED להרוג את האנשים שפעם הוא הציל NOBODY WANTS HIM אף אחד לא רוצה אותו THEY JUST TURN THEIR HEADS הם רק הפנו לו את ראשם NOBODY HELPS HIM אף אחד לא עוזר לו NOW HE HAS HIS REVENGE עכשיו הוא נוקם HEAVY BOOTS OF LEAD נעליים כבדות של הובלה FILLS HIS VICTIMS FULL OF DREAD ימלאו את קורבנותיו בחרדה RUNNING AS FAST AS THEY CAN הם בורחים ככל שהם יכולים IRON MAN LIVES AGAIN! איש הפלדה חי שוב של OZZY אוזבורן ולהקת שבת השחורה -איש ברזל

fabella

New member
ידעתי !

שהשיר היה מוכר לי מאיפשהו ורק כשהגעתי לסופו ראיתי שאכן =] שיר יפה בהחלט ונראה כמתאים לפורום.. למרות שנראה לי שהתרגום טיפה לא מדוייק.. אבל זכותך.

fabella

New member
אני יודעת ../images/Emo13.gif

למרות שאין לי מושג מאיזה אלבום..

למעלה