תרדו מאוחנה!!

אסי29

New member
תרדו מאוחנה!!

אני אוהב את רדיו ירושלים ואני מקשיב לתוכניות הספורט ונהנה מהן. מאוד מקומם אותי הסקר שלכם לגבי אלי, אם להצמיד לו מנהל מקצועי. אלי לקח קבוצה והפך אותה לגמרי, לקח סיכון ענקי גם לקבוצה וגם לקריירה שלו עצמו כשבנה הרכב שרובו מושתת על צעירים שעוד לא טעמו מה זה ליגת העל. מי שקצת שכל והיגיון בראשו לא היה צריך לצפות שביתר תרוץ לאליפות השנה או שתיצמד לצמרת אפילו, גם כשהביאו את נמני ועזו אני לא יצאתי מגדרי וחשבתי שאנחנו הולכים להיאבק עם האליפות עכשיו. המטרה היתה ברורה מלכחתחילה, לבנות קבוצה שכולנו נהנה ממנה בשנים הקרובות. גם לי מאוד קשה עם התוצאות והיכולת השנה ואני אוהד ביתר לא מהיום, אלא מגיל קטן, מאז שאני זוכר את עצמי אבל אני מפוכח. אני מתוסכל כל פעם מהתוצאות אבל ממשיך להיות מפוכח ואופטימי, צריך לתת לכל הצוות המקצועי שבראשו עומד אלי סבלנות ולא לעשות סקרים כאלה כל שבועיים שלושה. אני בטוח שזה לא מוסיף בריאות לאלי. לאלי יש ידע מקצועי גדול מאוד והוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה ואני תומך בו וסומך עליו. תרדו מאלי בבקשה! לא צריך לייאש אותו עם הסקרים הכל כל מתיותרים ומפגרים האלה שנועדו בעיקר לרייטינג של התוכנית! אוהד ביתר מתוסכל אופטימי!

למעלה