תרדמת קיץ נפלה על הפורום... עורו עורו ישנים משינתכם! והקיצו נרדמים מתרדמתכם! (רמב"ם)
ס סלסרו New member 23/6/05 #1 תרדמת קיץ נפלה על הפורום... עורו עורו ישנים משינתכם! והקיצו נרדמים מתרדמתכם! (רמב"ם)
א אלוף ה ע ו ל ם New member 23/6/05 #2 בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif אחרי כמעט שבוע של תשישות עקב מחלה, אני מתחיל לחזור לעצמי לאט לאט.... מה שלום כולם?
בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif אחרי כמעט שבוע של תשישות עקב מחלה, אני מתחיל לחזור לעצמי לאט לאט.... מה שלום כולם?
נ נסיכה אחרת New member 23/6/05 #3 מאה ומשהו מעלות פה... לא נרדמנו, פשוט נמסנו פה. אך התחילו חגיגות הקיץ ולכבודם קניתי סנדלים חדשות, שנראות כמו סרט מצוייר
מאה ומשהו מעלות פה... לא נרדמנו, פשוט נמסנו פה. אך התחילו חגיגות הקיץ ולכבודם קניתי סנדלים חדשות, שנראות כמו סרט מצוייר
א אלופת העולם New member 24/6/05 #5 והן כתומות בכלל ולא ורודות כמו שזה נראה פה... (למרות שזה נורא נסיכתי ורוד )
D D a p h n e New member 25/6/05 #6 ../images/Emo32.gif רק לאחל שבת שלום../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif מזמן לא ביקרתי כאן בשל עומס רב.... אז נכנסתי להציץ היום - ואני רואה שחלו קצת שינויים מאז ההתחלה ... אבל זה טבעי מקווה ששלומכם טוב - שיהיה שבת שלום
../images/Emo32.gif רק לאחל שבת שלום../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif מזמן לא ביקרתי כאן בשל עומס רב.... אז נכנסתי להציץ היום - ואני רואה שחלו קצת שינויים מאז ההתחלה ... אבל זה טבעי מקווה ששלומכם טוב - שיהיה שבת שלום
א אלוף ה ע ו ל ם New member 25/6/05 #9 השבח לאל.... (ותודה לשואל....) אין חדש תחת השמש... מה איתך? לאן נעלמת?
D D a p h n e New member 25/6/05 #10 ../images/Emo13.gif שאלה טובה הייתי חולה ומותשת, ובמקביל עמוסה מאד בעבודה.. וכשכבר הבראתי, לאחר כחודשיים - העומס והעייפות עשו את שלהם.... אבל זהו - שבתי
../images/Emo13.gif שאלה טובה הייתי חולה ומותשת, ובמקביל עמוסה מאד בעבודה.. וכשכבר הבראתי, לאחר כחודשיים - העומס והעייפות עשו את שלהם.... אבל זהו - שבתי
א אלופת העולם New member 25/6/05 #11 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום ומבורך לכל באי הפורום. תנוחו... לכו לים... תהנו... תבלו... ואז תבואו לספר לנו איך היה!
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום ומבורך לכל באי הפורום. תנוחו... לכו לים... תהנו... תבלו... ואז תבואו לספר לנו איך היה!