תרומה בחיפה-jamali porush

jole

New member
תרומה בחיפה-jamali porush

איפה אפשר לתרום בחיפה?ו jamali porush √ שלום לכולם, מחפשים עמותה שמעבירה דברים לנזקקים בחיפה. מדובר על קצת כלי בית, פמוטים וכו', חדשים וארוזים, ובאיכות טובה. (התקבלו כמתנות ואינם נחוצים לנו). גם שמלת כלה מחפשת בית חם שישאיל אותה לכלות שיזדקקו. מישהו יכול להמליץ לנו לאן לפנות? ושאלה בכיוון אחר - האם יש דרך להעביר כסף לחשבון בנק של מישהו מבלי שהוא ידע מי העביר? (צ'ק לא בא בחשבון, וגם בהעברה בנקאית נדמה לי שמצויין מי העביר). אני מחפשת אפיק בנקאי למתן בסתר. מישהו יודע? תודה מראש, ג'מלי.

jole

New member
תגובות- שירלי מהקריות

יש מחסן לנזקקים בקרית ביאליק- ששייךו שירלי מהקריות ו 10:06 | 31/10/04 לבני ברית הם מארגנים את הדברים ומעבירים על פי הצורך לאנשים שזקוקים אם זה לא רחוק לך מידי אני יכולה לתת לך את הפרטים שירלי

jole

New member
תגובות-LIMOR

עמותת "לב ח"ש"ו L i m o r S A ו 10:08 | 31/10/04 קיימת עמותה בחיפה בשם "לב ח"ש", בשיתוף עם עיריית חיפה. מצ"ב כתובת אתר האינטרנט של העמותה. אינני מכירה עמותות נוספות בחיפה, אבל יתכן כמובן שיש יותר. בכל אופן, אני מקוה שיש בכך כדי לענות באיזשהו אופן על פנייתך. www.levchash.co.il

jole

New member
תגובות-TALLY

תרומה בחיפהו tallyh ו 10:12 | 31/10/04 גמלי שלום עוד מעט תכנס לכאן נירה 63, שהיא הרכזת באיזור חיפה, בטוחה שהיא תשמח לקבל אותם עבור המשפחות שבטיפולה, או להעבירם למי שזקוק כאן בפורום. בקשר לשמלת הכלה, יש כאן גמ"ח כלות, נא שלחי מייל למשכית, או לחילופין מציעה לך לרשום את הודעתך גם בפורום תרומות והצעות (נכנסים אליו דרך הסמן העליון בפורום הנוכחי). לגבי שאלתך השניה, כדאי אולי לשאול בבנק עצמו אם ניתן לעשות זאת. אין לי מושג. בכל מקרה תבורך/כי על הצטרפותך לכאןושיהיה שבוע מבורך. אני

נירה63

New member
הנה אני מגיעה...אשמח לקבל את הדברים

ולהעבירם למשפחות בחיפה ובקרית ים. אנא צרי עימי קשר במסר בכדי שאוכל להגיע אליך ולאסוף את הדברים.תודה מראש נירה.

miri90

New member
עמותת למענך - למען נזקקים בחיפה

עמותת למענך מסייעת לנזקקים באיזור חיפה והקריות, במזו, בריהוט, צעצועים וביגוד. תוכל ליצור קשר דרך האתר FORYOU.ORG.IL צוות צעיר ודינמי שעושה עבודת קודש יום ולילה למען הקהילה יש להם מתנדבים שלוקחים מבתי התורמים, הם ישמחו לקחת. מירי

gorly00

New member
לתורמים שלום רב

באם אתם מעוניינים לתרום יש מועדונית לילדים ממשפחות מרובות ילדים ונזקקות , במועדונית יש 15 ילדים שזקוקים למשחקים . צעצועים, משחקי קופסא וחצר, ספרים בגדים, טלביזיה , מחשב וכד' , המועדונית מאוד מוזנחת והילדים בני 5 - 8 נמצאים שם 6 שעות ביום על מנת שלא ישהו ברחובות , אם יש באפשרותכם לתרומה קטנה למועדונית זו, תגרמו אושר ושמחה לילדים אלו, תוכלו לפנות אלי במסר ואני אתן לכם את הפרטים המדוייקים של המועדונית, הרבה תודה מראש אורלי .

שמלת כלה מתאימה לגמילות חסדים

חתנים כלות שמרכזת משכית. מjamali porush אני מצרפת קישור לכרטיס, אם תוכל לשלוח אליה מסר.

למעלה