תרומה והגיל הרך ב-
אנשים

תרומה והגיל הרך ב-../images/Emo43.gif אנשים

דפנה תייר, מתמחה בהנחיית הורים, תתארח מחר החל משעה 10:30 בפורום יחידניות מבחירה-המשפחה ותשיב על שאלות בנושא התמודדות עם הגיל הרך. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1675&msgid=97097812
תושבי אשדוד והסביבה - היכונו לבזאר מכירות ענק. כל פריט בבזאר ימכר ב-1 ש"ח בלבד, אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=97069729

YaEl 15

New member
נצל"ש - שרשור הפרק השבועי: מלך השכונה../images/Emo47.gif

שעת שידור: 21:16 אורך שידור: 00:24 שם הפרק: אין מנוס, ובאנגלית: andwiched Out מספר פרק: 167 תקציר: דאג לוקח את קארי לסופ``ש רומנטי, אך האכסנייה מתגלית כחורבה ישנה ומוכת חתולים; ארתור מסתבך ברומן עם אישה שלא מוכנה לעזוב אותו. עוד מידע על הפרק: http://www.tv.com/the-king-of-queens/sandwiched-out/episode/474990/summary.html?tag=ep_list;ep_title;4 חהחה... ירח דבש, זה קלאסי
נשמע טוב
------------------>>> איזה חמודים!!

always be me mc

New member
תודה על השירשור../images/Emo24.gif

אני אראה היום אגב פעם הבאה בבקשה אל תנצלש"י חח זה לא נשמע טוב ניצל"ש שירשור הפרק השבועי. פעם הבאה תני לי יומיים לפחות לפני שאת מנצל"שת לשירשור פרק במקום לפתוח הודעה חדשה.. בכל מקרה יעלוש
אני מתה עליך

YaEl 15

New member
באמת תהיתי מה לעשות עם זה....

בד"כ אומרים לנצל"ש כל דבר, ולפתוח הודעה חדשה רק לעיתים רחוקות וצרכים מיוחדים, וחבל על שני השרשורים
אבל כנראה זה לא ככה... זה הלקח היומי שלי, אתמול זה היה "לא להסתכסך עם מנהלת"
כל יום לומדים משהו חדש
חחח... גם אני מתה עליך
חחח... תהני מהפרק, גם אני מתכוונת לצפות בו...

always be me mc

New member
יו איזה פרק חביב היה חח אהבתי!

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל קארי באמת הייתה כלבה בפרק הזה חח ולא מבחינת צעקות ומריבות אלא עצם העובדה שהיא השאירה אותו באכסניה המוזרה הזאת.. והנה אני חשבתי שזוג נשוי אמור לחלוק דברים אבל כנראה שלא חח יו איך ריחמתי על דאג בפרק הזה. אומנם זה היה קורע אבל בכל זאת ריחמתי עליו חחח ואהבתי את הקטעים עם החתול(שהם עוצרים את האוטו רק כדי להוריד אותו וכשהחתול מפריע לדאג לחתום XD), גם עם הבעל של האישה היה מצחיק.. מצחיק וטיפה דוחה
הקטע הכי ענק לדעתי היה בסוף.. אין השיער שלו פשוט הרג אותי
אגב הגיע הזמן שיהיה לארתור רומן עם מישהי

YaEl 15

New member
חחח... פרק נחמד../images/Emo9.gif

"מלך השכונה" זו אחת מהתוכניות האלה שבד"כ אתה לא מתגלגל מצחוק בגללן, אבל מספיקות לך כדי לצחוק קצת, לגחך ולעלות חיוך
הפרק הזה היה אותו הדבר, סתם נחמד, לא משהו מיוחד (זה רק אני או שהם הדרדרו??). בכל אופן, המשפחה שארחה אותם, מה-שמה, אד (ואד ג'וניור
) והחתול, היו ממש מוזרים...
במיוחד הקטע הזה עם העוף באמבטיה... ממש נגעלתי! XD הרומן של ארתור היה משעשע, איך שהוא ניסה להיפטר מהמאהבת (המעצבנת
) שלו... ממש רחמתי... לדעתי קארי הייתה קצת ביצ'ית. ככה להשאיר את דאג בתוך מי ביצה עם חתול מעורער בנפשו?? ולהשאיר אותו בבית ההארחה עם משפחה עוד יותר מעורערת בנפשה?? חח... זה היה מצחיק כשהם הגיעו, ודאג הרים את החתול ואמר "מצאתי אותו" XDXD אממ.. מה אפשר לומר? היו לי צפיות גבוהות יותר מהפרק, בגלל השם שלו, והתקציר... אבל בסה"כ היה נחמד
דרך אגב, אני ממש לא רוצה לקטר, אבל לא צריך לעשות עוד משהו פה?? לא כתבנו כלום היום (חוץ מהשרשור הזה
) ובלל, הפעילות פה ממש חלשה.. לא נורא, עם תוכניות טובות שיבואו בקרוב *אהמ* האוס *אהמ* יהיה לנו יותר על מה לדבר... כן, גליה, אני יודעת שאני מטישה אותך עם "האוס"...
מצטערת... חחחח... לילה טוב
נ.ב. איפה דניאל?? ועדי??

always be me mc

New member
סליחה מי אחראית על החוליה החלשה? חח

אה כן וסליחה שהיו לי היום חיים מחוץ למחשב חחחח ובנוגע לאיפה דניאל זו שאלה טובה ועדי עוד פה..

YaEl 15

New member
אממ... דניאל, לא??

לא נעים לי לעשות את "החוליה החלשה" שוב... היא אמרה שזה רק לתקופה שהיא בחו"ל. אבל אם צריך, אין לי שום בעיה!! רק תגידו

adi love noa

New member
כן,די יבש פה בזמן האחרון...

צריכים לחשוב על משהו שיעורר קצת את הפורום... לפחות אני עדיין כאן

adi love noa

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

בזמן האחרונה אני מפספסת הרבה דברים אבל זה לא באשמתי,זה באשמת הלימודים האלו
לפי התגובות פיספסתי פרק ממש חביב,לא נורא נתנחם בזה שלפחות המתכונות באנגלית מאחורי...

YaEl 15

New member
לדעתי לא הפסדת הרבה דווקא ../images/Emo8.gif

אבל מחר מדיום, ובהנחה שאין לך עוד שכנים שצריכים עזרה בפרוייקטים באנגלית, אני מקווה שתהני מזה

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif

אני מכבה את הטלפון ולא עונה לנקישות בדלת עד אחרי מדיום,אחרת אין סיכוי שאני יראה פרק שלם בלי הפרעה

למעלה