תרומה להצלת חיים

blackwish

New member
תרומה להצלת חיים../images/Emo32.gif

שלושה כלבים חמודים זקוקים לעזרתכם בשל סיבות שונות חמישה כלבים נידנו למוות ,אני וחברות שלי הצלחנו להוציא אותם ובכך להשיב להם את חייהם .בעזרתם של אנשים כיום נשארו שלושה שעדיין זקוקים לתרומה. ובשל כך אנו זקוקים לעזרתם של אנשים נדיבים המוכנים לתרום קצת מכספם על מנת שלפחות אלו שהצלחנו להציל ימצאו בית חם ומשפחה אוהבת בימי אימוץ .... לפרטים נוספים ניתן לפנות בדואר אלקטרוני , [email protected] או [email protected] בבקשה עזרו לי להפיץ הודעה זאת לכמה שיותר אנשים ובכמה שיותר פורומים, עתידם של הכלבים מונח על הכף....

אלי ו.

New member
לא הבנתי כלום

ואני לא חושב שאני טיפש במיוחד כך שיש להניח שאם אני לא הבנתי יש עוד כמה שלא הבינו. אם הכלבים בידיכם, הם לא בסכנת מות. עמותות שונות מקיימות ימי אימוץ ללא תשלום. מאוד לא ברור מההודעה שלכם למה הכלבים היו בסכנת מות ולמה אתם צריכים תרומות.

unexpectednt

New member
תן לי להסביר לך...

קודם כל למה הכלבים הללו בסכנת מוות אתה שואל? כי הם היו נועדו להרדמה בעמותה מסויימת בשם מחסורבמקום והיא הוציאה אותם משם ביוזמתה כדי שיהיה להם גורל יותר טוב מאשר להירקב בשקית. ולמה היא צריכה תרומות? כי כשלבן אדם אין עבודה בכלל והיא מתקיימת מסכום כסף קטן שיש לה בבנק ויש לה איזה 4 כלבים להחזיק ולשלם עליהם בפנסיון אז זה קצת קשה לעמוד בכל התשלומים...אתה לא חושב? חלק מהכלבים נמצאים בפנסיון כבר חודשים...וכל יום זה איזה 15 שקל עכשיו תחשב אחתה כמה זה יעלה לה.

למעלה