תרומה להשתלת לב לחני

yaelvg

New member
תרומה להשתלת לב לחני

שלום לכולם , חברה לעבודה פנתה אלי היום בבקשה שארכוש כרטיס ע"ס 100 ₪ לערב התרמה עבור בת דודתה הממתינה להשתלת לב. חני הינה ילדה בת שנתיים , מעולם לא ביקרה בגן ילדים רוב הזמן היא בבית ובבית חולים. יכולתי לתרום רק סכום של כסף ותפילה שתבריא מהר , אך היסטורית חיי כוללת בתוכה התמודדות קשה מאוד וארוכה במלחמה על חיי אבי , מושתל כבד . שיזכה ויבדה לחיים ארוכים בריאים טובים ומאושרים , לא ניתן לשכוח את החרדה והמלחמות לגיוס סכומי עתק שיאפשרו את המשך חייו עימנו . 11 שנים עברו מאז ששכב מחוסר הכרה בבית החולים כשהרופאים אומרים שאם לא יעבור את ההשתלה בקרוב מאוד... לא ישרוד האיר לנו המזל ואת חייו קיבל בבית החולים הדסה עין כרם ולא נאלץ לטוס לגרמניה כמתוכנן כי את הסכום הדרוש למימון לא הצלחנו לגייס . זכינו משפחתי ואני במתנה שאין סכום כסף השווה לה , לכן מרגישה אני שעלי להירתם בכל דרך אפשרית , לעזור כדי לכבד את אלו שעזרו לי בימים נוראים של ילדותי , פונה אני לכל חבריי ומכריי לכן גם אליכם , כל תרומה ואף הקטנה ביותר תתקבל בברכה , כל שקל יקרב את חני לחיים חדשים . אבקש מכם לשים בצד בושה ואי נעימות ולהעביר הלאה מסר זה , משפחותיכם , חבריכם , מקומות עבודה אם ישנו משהו עם גישה למוסדות גדולים אשמח להעביר ניירת . במיוחד במיוחד , אם ישנו משהוא עם קשרים בתקשורת ע"מ להביא לתודעת הציבור הרחב (הסכום הנדרש הינו 500,000 $ ) התאמצו עם אמה של חני (אם חד הורית הנלחמת לבדה ) להעניק לה חיים חדשים להיות חלק מאושרה ועתידה במקום לבכה את גורלה . אשמח להעביר כל ניירת שתתבקש כולל פנקסי קבלות , אישור רשם העמותות , פרטי עו"ד נאמן לחשבון. כעת ניתן לתרום גם בדרך קלה ומהירה ע"י שליחת SMS למספר 5588 ולרשום את הספרה 5. (יש לרשום את הספרה בלבד כל מלל אחר לא יחשב כתרומה, ניתן לשלוח מספר הודעות.) בתודה מקרב לב, בשם המשפחה מאיה טולדו 052-6662212 [email protected]

למעלה