תרומה לקהילה במסגרת התנועה

ההשואל

New member
תרומה לקהילה במסגרת התנועה

שלום לכולם! אני עורך פעולה על תרומה לקהילה במסגרת תנועות נוער, והייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם עושים למען תרומה לקהילה? תודה מראש על שיתוף הפעולה!

orlupo

New member
בסניף שלי..

יש לנו קבוצה של אקי"ם שעוברת פעולות אחת לשבוע, כל שנה אנחנו יוצאים להתרים עבורם ואנחנו נמצאים איתם כל הזמן בקשר הדוק. אנחנו גם אוספים מזון לחגים.

שקד9

New member
בזכרון..

פתחנו השנה פרוייקט חדש.. ואנחנו צוות של עשרה אנשים.. שאחרי החגים נתחיל לפעול.. ואנחנו הולכים להדריך ילדים ממשפחות מצוקה.. וזה יהיה פעם בשבוע והכל כמו מכבי.. רק שהם לא ייצאו לטיולים גם כי אין להם כסף וגם כי הם מופרעים.. אבל אנחנו ממש ננסה להוציא אותם לאיזה טיול שאנחנו נממן ונשיג ספונסרים.. ו..זהו... אז נדרך אותם.. וחוץ מזה יש כל מיני התרמות וכאלה שאנחנו משתתפים בהם..

אנחנו...

עובדים צמוד לאגודת לתת בסוף החופש הגדול אספנו בשביל הילדים ציוד לבתי ספר מאופיס דיפו... היה נחמד... ועכשיו אנחנו אוספים מזון לנזקקים... כאילו עומדים באחד מרשתות המזון בראשון ומחכים שיביאו לנו

...

הייי אנחנו גם עשינו את זה בשנה שעברה..:) ועכשיו אנחנו גם עושים את זה אבל הפעם מהביצפר:):) שנה שעברה שעינו את זה אני הייתי בסופר בעיר אחרת וצילמו אותנו לטלוויזיה:)

אנחנו תורמים למישהי ...

שהכלייה שלה לא פועלת כראוי ואין לה כסף לממן ניתוח והשתלת איבר ... היא גוססת לבינתיים והיא בת 26 וחברה של אחת הווריאליסטית מהסניף שלי ואנחנו פעולים לטובתה .. רק לפני כמה ימים שמענו על המקרה והחלטנו לעזור כי אנחנו כוח אדם ואנחנו נגייס לה כספים באמצעות רחיצת מכוניות ''הקש בדלת'' וכולי' דרך אגב גם עוד סניפים יכולים לעזור ... הבחורה היא מנתניה ... כל אחד יכול לעזור באמת כל שקל הוא חשוב .. מתן מייסדת הרעיון שהיא חברתה של המטופלת מגייסת כספים בבתי ספר כל שקל יעזור באמת עם עוד סניפים מוכנים לעזור הם מוזמנים ! בברכה !!! :] יש מכתב ממש מרגש שהיא כתבה אני אעלה אותו לקומונה בהמשך ... ת''מ חן :)) נ.ב זה לא ממש תרומה לקהילה אבל זה בהחלט משהו ששווה לפעול עבורו כי להציל חיי אדם זה משהו עצום ... !

למעלה