לכל אוהבי התכנית יש בואללה סקר מי יותר מצחיקים היכל התרבות או ארץ נהדרת אז אם אתם אוהבים את התכנית כנסו לואללה זב בואללה zone ותצביעו להיכל התרבות הענקיים .-מגיע להם
אתם מוזמנים לשאול כל דבר את אילן גולדשמיט , החל מהסבר על ענף הטאקוונדו , על בעיות של ספורטאי אולימפי , האירועים האחרונים אם אילן שהיה באחרונה בכותרות (על פיטורי המאמן שלו) , עליו אישית ועוד ... כולם מוזמנים !
הערב בשעה 17:30, סופי צדקה, הלא היא אקווה בפסטיגל גיבורי על, תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו.
נדב אסולין ואבי יפה - כוכבי הסדרה "בצפר" בערוץ ניקלודיאון יתארחו הערב ב- 18:00 ב-BlogTV של תפוז אנשים ויענו לשאלות הגולשים. אבל- זה לא הכל! הכנסו לפורום ניקלודיאון, שרשרו להם שאלות וגלו מי עוד אמור להתארח וכיצד גם אתם תוכלו לעלות לשידור!
גורי אלפי, מנחה התכנית הדוקו-סאטירית "ככה לא מתנהגים" יגיע הערב ב-19:30 להתארח לייב ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר לו כבר מעכשיו שאלות בפורום ככה לא מתנהגים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173921,00.html "כשרננה פגשה את רן" על רננה ורן ועל עוד כמה דברים שהיו בתוכנית.. יש תמונות של רננה...שווה כניסההה!!! קישור למטהה!!
אני בכיתה ט' מצפון ואנחנו כל יום חמישי קבוצה של כמה ילדים הולכת לגן של ילדים עם קשיים. והחלטנו שכל חודש נעשה משהו למען הקהילה. בחודש שעבר ביקרנו בביה"ח "רבקה זיו" בצפת. אני חושב שאתם צריכים לדעת בגלל שזה כ"כ חשוב לעזור, כי יש אנשים שבאמת זקוקים לעזרה. אם תתרמו אתם תרוויחו אני מרגיש כ"כ טוב אם עצמי שאני תורם. תעשו את זה בקשו מהמורים שלכם לעשות את זה. בבקשה אל תשרשרו, ואתם הקוראים אל תתעצבנו! אם אתם מסכימים תרשמו