תרומה עבור גן ילדים בדרום ת"א

תרומה עבור גן ילדים בדרום ת"א

שלום רב! אני פונה אליכם בשם גן ילדים הנמצא בשכונה דרומית בת"א הזקוק לתרומת חפצים. מעט רקע אודות הגן והילדים הלמדים בו- גן הילדים הינו גן חובה וטרום חובה (גילאי 4 ו-5). הגן נמצא בשכונה דרומית בעיר ת"א הנמצאת במצב סוציו אקונומי נמוך. ברוב בתי ילדי הגן אין מחשב ולכן החשיפה היחידה שלהם למחשב בטכנולוגיה מתקדמת הינו גן הילדים בו שוהים חלק מן הילדים מן השעה 7:30 ועד לשעה 16:00. כיום ישנו בגן מחשב ישן המתקלקל לעיתים קרובות ואינו מספק את צרכי ילדי הגן; העשרה בעזרת משחקים ולימוד שליטה במחשב כהכנה לכיתה א'. באם ברצוננו לאפשר שינוי ולתת לילדים אלו, דור העתיד של מדינת ישראל, נקודת פתיחה שווה ככל ילדי ישראל יש להתחיל מוקדם ככל האפשר על מנת שירגישו שווים בידע ובאפשרות ההתקדמות והלמידה. מאחר ואני מכירה את מערך התרומות הגדול המצוי בפורום זה אני פונה אליכם בבקשה זו ומקווה כי תכבדו אותה ותאפשרו לילדי הגן להתקדם וללמוד בעזרת תרומת מחשב תקין והריהוט הנלווה אליו (שולחן וזוג כסאות) כמו כן, בגן אין פינת ספרייה מסודרת ( ספרייה לספרים וכורסאות) ופינת מטבח (ישנה פינה מאולתרת מריהוט ישן). אשמח ואודה לתגובה חיובית. קשת

tamidb

New member
מציעה לך לפנות גם

לעמותת לב המחשב הם משדרגים מחשבים ותורמים אולי יוכלו לעזור בהצלחה

למעלה