תרומה - שירותי מוסיקה

dorlim

New member
תרומה - שירותי מוסיקה ../images/Emo79.gif

כפי שסיפרנו בעבר, זכינו בשירותי מוסיקה לאירוע. הלכנו לראות ונראה שהם טובים אבל לא לטעמנו. לכן, החלטנו לתרום את השובר לזוג שבאמת זקוק לעזרה. השובר מעניק שירותי מוסיקה (דאבל DJ) חינם וצריך לשלם עבור הגברה 190$ ועבור גשר תאורה 190$, כלומר, סה"כ 380 דולר להכל, כך שזה חוסך הרבה. השובר בתוקף עד סוף 2002. אם אתם מכירים זוג שכזה, אתם מוזמנים להפנות אותו לאי-מייל שלנו לקבלת פרטים נוספים. התנאי היחידי שלנו הוא שאנחנו רוצים לתרום למישהו שבאמת זקוק לזה. דורון ולימור

ככככלללללל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אני ממש מחזיק מכם אתם פשוט אחלה אני חושב שעם ישראל צריך ללמוד מכם הרבה מאוד אתם פשוט גדולים!!!!!!!!!

הילית*

New member
שיחקתם אותה... ../images/Emo79.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo24.gif

בתקווה וימצא זוג הזקוק לכך...

לדורון ולימור המקסימים

קודם כל, אני מצטפרת לדברי השבח שנאמרו פה. באמת נדיב מצדכם להעביר הלאה מתנה, ואני חושבת שיש משהו מאוד סמלי בזה שזו מתנה שקשורה לחתונה מחד, ושאתם טוענים שמעולם לא זכיתם בהגרלות מאידך. אז לתחושתי זה כבר מבטיח לכם אחריות מלמעלה על חתונה נפלאה וחיים מאושרים. ולעניינו - אולי תצרו קשר עם הגמ"ח החילוני של משפ´ אטלס שמתעסק בשמלות כלה ? - היה פה פרסום עליו לפני כמה ימים, תשאלו אותם איך אפשר להעביר את זה למישהו שצריך.

dorlim

New member
תודה על התגובות, לא ציפינו לזה... ../images/Emo39.gif

אנחנו ננסה את עמותת יד אברהם שהוזכרה בפורום. בכל מקרה, אם אתם שומעים על זוג שזקוק - אתם כבר יודעים לאן לפנות

נופר30

New member
ואם אתם צריכים את הטלפון

שלהם פירסמתי אותו פה לפני כמה ימים אבל אם לא תמצאוו אני אשמח לפרסם שוב

למעלה