תרומה

Mr dawrf

New member
תרומה

בעקבות סידור הארונות בבית מקיץ לחורץ התגלו להם ערמות של בגדים.אין לנו ממש מה לעשות איתם ובמקום לזרוק אפשר לתרום אותם או משהו. (לא שמישהו ילבש את הבגדים המזעזעים האלה...אבל...) אתם יודעים אולי עם איזה אירגון או עם מי צריך לדבר כדי שאולי להם יהיה מה לעשות עם כל הבגדים האלה?

jole

New member
ברוך הבא, שאלה

מזעזעים למה הכוונה? האופנה או המצב שלהם? אין אנו מעבירים שום דבר שלא היינו לובשים בעצמנו או מלבישים את ילדנו וזוהי הביקורת אותה אנו מעבירים על התרומות המגיעות אלינו. אז אנא בדוק שוב, אם אין הבגדים ראויים ללבוש על ידך או הקרובים אליך לא נרצה להעביר אותם הלאה. ואם הבגדים במצב טוב אנא כתוב לנו באיזה איזור .

Aimee

New member
כן...אבל זה לא קצת סותר?

אם זה משהו שאני אלבש אז אני כנראה לא אמסור אותו, לא?

jole

New member
לא סותר בכלל. הכוונה הייתה מהותית

וכוונה לאיכות הבגד. מה שאני מוציאה מהארון שלי ושל ילדי יעבור בדיקה רצינית- לעיתים יהיו אלה דברים שקטנים מידי, גדולים מידי, נמצאים אצלי כמה שנים ופשוט לא רוצה ללבוש אותם יותר- כל התנאים האלה יכולים להתקיים יחד עם העובדה שמצב הבגד הוא טוב כך שאם הוא היה מתאים לי הייתי לובשת אותו. שקיות של תרומות שמגיעות אלי בכמויות, אני עוברת על כולן אחת אחת, אף אחת לא מועברת לשום משפחה שבחסותי בלי שאני אעבור על כל פריט. כל פריט שאני מוציאה נבדק באותן עיניים- האם במצב שהבגד הזה הגיע אלי- הייתי מוכנה להלביש את ילדי? האם הייתי מוכנה ללבוש אותו בעצמי (בלי להתייחס לאופנה, גיזרה ועינייני טעם למיניהם). ואם התשובה שלי היא לא, אין מצב שהבגד הזה יעבור הלאה. כך נוהגים כל הרכזים שלנו ואני גאה על כך מאד.

רותם111

New member
אם מדובר בבגדים שלא ראויים

ללבישה ע"י בני אדם, יש המון מרכזים לטיפול בבעלי חיים נטושים שישמחו לקבל אותם על מנת לחמם את הקטנטנים בחורף.

נכון, כמו הכלבייה בלוד וצער בעלי

חיים בר"ג שנמצאים במצוקה היסטרית בגלל החורף.

Mr dawrf

New member
לא ידעתי למי להגיב...אז הגבתי לעצמי

כי אם אין אני לי,מי לי? פה אני אענה לכל השאלות. הבגדים הם במצב טוב,גם אני דוגל בשיטה שמה שאני לא הייתי לובש אני לא מעביר הלאה. בכל מקרה,הבעיה היחידה בבגדים היא,שהם פשוט לא הכי אופנתיים,הבגדים די ישנים ואת רובם אפילו לא לבשנו... והאם אני יכול לדאוג שבאמת אם לא ישתמשו בתרומה שלי יעבירו אותה לכל מיני מקומות אחרי כמו צער בעלי חיים שגם צריכים לחמם כל מיני קטנטנים?

jole

New member
אומר בכנות, עם כל התיאורים האלה

אני כבר לא יודעת. אם זה ממש מימי אנטיוכוס אז אולי כדאי באמת לתרום לחברינו ההולכים על ארבע? לשמחתי תרומות של בגדים אנחנו לא במחסור וכל הזמן יש תרומות ולרב זה בגדים "אופנתיים" ניטרלים שטובים לכמה תקופות

למעלה