תרומות לבת מצווה

א י ה 1

New member
תרומות לבת מצווה

שלום לכולם, אני עובדת בפנימייה לילדים בסיכון בירושלים. אחת הבנות אצלנו חוגגת בת מצווה ב24.11.04. כל מי שיכול לעזור בתרומת אוכל (סלטים, עוגות, בורקסים וכו') פרחים, בלונים, זיקוקים או כל דבר אחד שיעשה לילדה שמח יתקבל בברכה ובהמון המון תודה. אשמח אם תוכלו להשאיר לי כאן בפורום הודעות וכך אוכל ליצור קשר עם כל מי שמוכן לסייע. תודה רבה איה

איה../images/Emo24.gifוברוכה הבאה באיזו פנימיה

את עובדת ובוודאי שנשמח לעזור אנא צרי איתי קשר פנינה

א י ה 1

New member
פנינה, לא ממש הבנתי...

פנינה שלום, תודה רבה שחזרת אלי. אני עובדת בפנימייה שאת דווקא מכירה, ואפילו כולנו בה מכירים לך בה אלפי תודות על הערב פיצות הנפלא שארגנת לנו, פנימיית מעלות ברמות, ירושלים. לא ממש הבנתי איך אני יכולה ליצור איתך קשר מעבר לפורום. אשמח אם תחזרי אלי שוב. איה

איה, שלחי לפנינה מסר עם הטלפון שלך

ע"מ שהיא תוכל לחזור אליך (םשוט אין לצרף טלפונים ע"ג הפורום). וערב הפיצות אכן היה נפלא!!!

איה אני מבינה שאת לא מצליחה

לשלוח מסר ומאחר והזמן קצר והמלאכה מרובה תתקשרי אלי דחוף מספר הטלפון הנייד שלי אצל ישראל מנהל המעון אז התקשרי נא אלי עוד היום בכדי שנוכל להכין תכנית עבודה ולצאת לדרך אני צריכה עוד פרטים לפני שאני מתחילה לחפש אומן שיבוא להנעים את הערב ולפני שאני מחפשת תורמים ותרומות. להזכירך בבת מצווה הקודמת פנו אלי ערב לפני הארוע!!!!! אז אנחנו מאוד אוהבים לעזור ורוצים אבל אנחנו לא יכולים לעשות מעשי קוסמות לצערי הרב , כך שאם לא נהיה בתמונה מספיק זמן מראש לא נוכל להתארגן. אז אנא צלצלי אלי עוד היום פנינה

למעלה