תרומת ביצית ותרומת זרע

אלישוע, תודה על הקישור

איך זה שכ-10% מן הילדים (בנים) וככל הנראה גם בנות, סובלים מ-ADHD . הרפואה לא מוצאת לזה פיתרון מלבד הרטלין שמחקרים מראים שהוא מסרטן. ולמי נותנים רטלין? לאלה שמפריעים למורים במהלך השיעור. למה לא הולכים לפי האמרה של הרמב"ם (אם אני לא טועה):" חנוך הנער על פי ד ר כ ו" שיפסיקו להרעיל לנו את הדור החדש ויתחילו לשנות את שיטות החינוך, הילדים האלה הם ילדים מדהימים (אילו שאני מכירה) הם ילדים עם תפקיד עצום בעולם הזה. הם ילדים עם המון נתינה וטוב וכן, גם שבירת מוסכמות, גם פריצת גבולות גם ניתוץ של כל מה שכביכול מובן מאליו - ילדי העידן החדש... ברכות ממיקילוניה

enatti

New member
את שואלת ברצינות?

מדברייך :"למה לא הולכים לפי האמרה של הרמב"ם (אם אני לא טועה):" חנוך הנער על פי ד ר כ ו" שיפסיקו להרעיל לנו את הדור החדש ויתחילו לשנות את שיטות החינוך" אולי כי המכשולים בדרך לבריאות הם כה גדולים והמחלה היא מחלה מורכבת, לא משהו שרמדי יכולה לרפא במהירות, בעדינות ובאופן קבוע... ענת

אני רצינית מאוד....

קודם כל ADHD אינה מחלה זוהי הפרעה תורשתית (ככל הנראה) והילדים האלה אינם חולים הם ילדים ככל הילדים. מה שהרפואה עושה היום זה בפירוש אי התמודדות הרסני עם ההפרעה - הם משתיקים אותם עם סמי הרגעה - רטלין. במקום זה יכולים להתאים לילדים האלה מסגרת חינוכית שתענה על הצרכים שלהם שתלמד אותם בדרכם, מסגרת שתקבל את השונות שלהם ואת אי היכולת שלהם לשבת בכיתה ולהקשיב - יש דוגמאות לכך בכל מיני מסגרות פרטיות ובמסגרת החינוך האחר. השיטה הנהוגה היום בבתי הספר הרגילים שבה יש מורה שמרצה או נותן משימות בישיבה לזמן ממושך מתאימה אולי לרוב הילדים אך לא לילדים אלה ומדובר על כ-50,000 ילדים כאלה בארץ ברמות ובעוצמות שונות של ADHD . הילדים בעלי הפרעה זו שאני מכירה טרם ניסו הומאופתיה ואילו שניסו הלכו להומיאופתיה לא קלאסית ולא הגיעו לתוצאות. אבל שמעתי שיש תוצאות בטיפול בהומיאופתיה קלאסית. הומאופתים קלאסים - זוהי שעתכם. מיקילוניה.

../images/Emo45.gif

הייתי רוצה לראות את אותם ילדים משתלבים במערכת החינוך הרגילה אמרת נכון מיקילוניה - זו שעת ההומיאותיה....הפתרון השקט

לילדים אלה אין...

מסגרת חינוך מתאימה, הם לומדים במערכת החינוך הרגילה. וזאת הטרגדיה, "מתאימים" אותם לשיטת החינוך הרגילה באמצעות סמי הרגעה - רטלין וקרובי משפחתו. עם רטלין ובלי רטלין הם אומללים בכיתה. ממיקילוניה.

noati

New member
יקורותי <כן שלושתכן> :))

למדתי הומאופטיה 4 שנים...משפחתי המצומצמת והמורחבת נעזרת כמעט אך ורק בהומאופטיה.אני מאמינה גדולה ברפואה זו.ועם זאתהילד שלי שמטופל הומאופטית מהיום שנולד, נאלץ לאחר נסיונות מרובים ושל שנים,לקחת רטלין כיוון שעדיין לא מצאתי את ההומאופט שמצא עבורו את הרמדי הנכונה לו.ADHD זהו שם של בעיה תורשתית,אבל יש לכך ומזה כלכך הרבה ניגזרות...כל ילד הוא אינדוידואל ולכן אצל כל אחד הבעיות מתבטאות בצורה שונה.כשלא מצאתי <עדיין עוד לא ויתרתי> פיתרון ברפואה הנכונה לי ביותר....והילד איבד את עצמו ואת ביטחונו האישי ולא רק בבי"ס...אלא בכללהחלטנו לוותר על ההתעקשות שלנו ולתת לו רטלין.שלא תבננה לא נכון,אני מסכימה עם כל הנאמר כאן על ידכן.אבל לא כל הילדים שמקבלים רטלין מקבלים את זה כדי להשתיק אותם למען המורים.במקרה שלנו הוא מקבל את זה בשבילו,המורים לא ממש מעניינים אותי!הלוואי והיה אפשר להקים בתי ספר כמו שאתן רוצות...אוחח זה היה תענוג אמיתי...אבל האמת היא שבבית הספר שבו הילד שלי לומד הקבלה והעזרה לילדים בעלי קשיים וליקויים פשוט מדהימה...ההתייחסות היא נפלאה ואוהבת...הלוואי ויהיו עוד הרבה בתי ספר שכאלה. הלוואי והיה אפשר למצוא מסגרת מתאימה לילדים הבד"כ מקסימים ונבונים אלה. אבל אל תשכחנה...בימינו יש עוד המוני ילדים עם בעיות שונות ואחרות והם לא צריכים רטלין או משהו דומה הם צריכים ללמוד באופן שונה...או להתחנך על פי המתאים להם...זה יהיה קצת קשה להקים כלכך הרבה סוגי בתי ספר לא? וערב טוב לכן ולפורום

enatti

New member
היי נועתי

קודם כל רוצה לחזק את ידייך, אני קולטת מדברייך את הכאב בצורך לתת לבנך ריטלין ואת העצב על כך שעדיין לא נמצאה לו הרמדי הנכונה. אני מאחלת לכם רק בריאות ומקווה שתמצאו את הדרך הנכונה. אם את מעוניינת ברעיונות נוספים כפי שציינתי בעבר את הנושא של העשרה אינסטרומנטלית לדוגמא, אני לרשותך. והאמת, אינני רוצה לפתוח בתי ספר לילדים בעלי צרכים שונים, זה נשמע לי יותר מדי קר ומנוכר- בית ספר לילדים שלא יודעים לקפוץ על רגל אחת, בית ספר לילדים עם שיהוקים ולכאלה עם נזלת כרונית... החלום שלי הוא להקים באיזור מגוריי בית ספר פתוח ודמוקרטי, בו כל ילד לומד לפי יכולותיו וצרכיו. מנסיוני שלי ושל קולגות בארץ ובעולם, ילדים בוחרים ללמוד את מה שמעניין להם ואז הם משקיעים את כל מרצם בנושא. לצערי הרב, אין לי הרבה שותפים לרעיו, לא מקרב הצוות שלי ולא מקרב ההורים שרובם שואפים למצוינות ושמים בצד דברים פחות חשובים כמו התפתחות אישית, וכל מה שאני יכולה לעשות כרגע זה לעשות זאת בזעיר אנפין בכתתי ואת יודעת מה- זה עובד נפלא. כשהילדים מבינים שאני באה ללמד אותם לא ידע משומש ולעוס אלא שיטות לרכישת ידע הם פורצים ומשתחררים ומפתיעים את כולם ביכולות שלהם. ובבנין ציון ננוחם
ענת

enatti

New member
השוקת קיימת, איפה הסוסים?

יקירתי, כשהתכוונתי אם את רצינית וכתבתי על מחלה מורכבת קשה לפתרון התכוונתי למצב של מערכת החינוך בארץ. אין מה לעשות- הבעיתיות רבה והדור (המחנכים והמחנכות) הולך ופוחת. במקומות מועטים אפשר לראות איך חונכים לנער על פי דרכו וחבל. אני יודעת את זה כי אני רוקדת על שתי החתונות- רגל אחת בהוראה ושניה בהומיאופתיה. עם השנים ראיתי ילדים רבים הנשלחים שרירותית לקבלת ריטלין, מנגד התקשיתי לשכנע הורים רבים לנסות פתרונות אחרים. יש הנשבעים בריטלין בייחוד אם מדובר בבן הצעיר שכל אחיו בלעו ריטלין בשקיקה והשקט שרר במעונם (עד שפגה ההשפעה של הכדור- תלוי בסוג הריטלין ודומיו והבום העל קולי שהיה אצלם בבית אחר הצהריים היה גדול ומפחיד) הורים רבים מתנגדים לריטלין אולם לא מוכנים לנסות דרכים אחרות ורק מתי מעט מוכנים לנסות ולהתגייס. אחר כך הם מגיעים עם עיניים בורקות לספר על הקסם. בקיצור יקירה, השעה אולי שלנו, הכנו את השוקת- את מוזמנת לקרוא לסוסים... אנחנו תמיד נשמח לנסות ולעזור! כל טוב ענת

לעינתי..

אנשים אוהבים מחקרים אקדמיים. אם יש מחקרים שמראים בצורה מדעית שמשהו עובד אז הם ישתמשו בו. אלישוע כתב פה כמה פעמים שקיימת בורות וקים פחד בקשר להומיאופתיה. אני חייבת להודות שגם אני חששתי לא מעט עד שלקחתי את בתי.אני מקווה שהפורום הזה יביא הורים לפנות לטיפול הזה ולמצות את אפשרויות הריפוי שלו לפני שפונים לנוירולוגים. את צודקת שהמערכת חולה (אפילו מאד). אני יודעת זאת מאחר שבעלי בתחום בחלונות הגבוהים של ממסד החינוך בארץ ושומעת קולות לא נעימים משם. חבל וכואב הלב...... אולי דוקא ממך שאת משלבת את שני התחומים הללו תבוא ישועה לפחות לכמה והרי הצלת אדם אחד (מרטלין) הרי הצלת עולם ומלואו. כל טוב וברכות עד אינסוף... מיקילוניה

enatti

New member
את מותק את...

הסמקתי קשות...
אני מנסה בכל אופן, ותאמיני לי שאני מאושרת עם הצלחה של כל ילד. אכן תענוג צרוף! כל טוב ענת

נייטוטל

New member
זבנג וגמרנו? מה עם הילדים?

כשאדם שמן מאוד עושה דיאטת בזק, הסבירות שהוא ישמין בחזרה ויוסיף על משקלו המקורי גבוהה מאוד. באותו אופן אני רואה את שאר תחומי החיים. הבעיה עליה אתם מדברים מטופלת בעזרת ריטלין. אם יש דרך שאולי אורכת קצת יותר זמן, והתוצאות בה מובטחות, הרי ברור שהיא עדיפה על פני סימום הילדים כדי שבאופן מהיר המורה בבית הספר לא תגיד שהילד לא רגוע. הורים לא מודים ולא פועלים לפי האניסטינקט ההורי שלהם. הרבה מהם פועלים לפי מה החברה מסביבם אומרת, ואין הם מבינים את המשמעות שבדחיפת ריטלין והפיכת ילדיהם לזומבים מכורים לסמים. אם יש פתרון אלטרנטיבי איך את יעולה להעלות על הדעת משהו אחר, אם טובת הילד בראש מעיינייך, או שאולי זו סתם דרך חשיבה של מורה שהילד בכיתה עושה לה רעש והיא לא יודעת איך להתמודד איתו אז מאיימת על ההורים שאם לא ירגיעו אותו (מתן ריטלין) אזי הוא יועף מהמסגרת. אם יש טיפול שהוא יסודי וקבוע, ולא כפי שטענת שהוא זמני.

החזרת אותי 3 ומשו

שנים אחורה.... אבא שלי זכרונו לברכה...גדל אותה ושתה ממנה...את הסרטן שלו היא לא הצליחה למנוע וגם לא לרפא
מה דעתך עליה?

enatti

New member
מסכימה איתך

בעשר שנים האחרונות או אולי אפילו יותר ההורים שלי גידלו הררי פטריות ונתנו אותן בשמחה לכל דורש. הם אפילו הצליחו להגיע לטעם סביל של המשקה החמוץ הזה, רק לצערי לא ראינו שינויים משמעותיים באיכות הבריאות שלהם, אלא להיפך...
ענת

למעלה