תרומת ביצית מאחותי

גאבא

New member
תרומת ביצית מאחותי ../images/Emo53.gif

אני בדילמה קשה לגבי תרומת ביצית. האופציה האחת היא לקחת תרומת ביצית מתורמת כלשהי בחו"ל. האופציה השניה היא לקחת תרומת ביצים מאחותי, להפרות אותה עם הזרע של בן-זוגי ולהחזיר לפונדקאית בחו"ל. מה דעתכם על זה? אני רואה בזה המון טוב, לילדינו יהיה מטען גנטי גם שלי וגם של בן זוגי. אימי ואבי יהיו הסבים הביולוגים של התינוק שיוולד. לאחותי יש שני ילדים משלה. אין לי חשש לגבי הדרך בה היא תתפוס את ילד/תי, ולא לגבי הדרך בה ילדיה יתפסו את ילד/תי. החשש שלי הוא לגבי הדרך בה ילד/תי יתפסו את אחותי (אמא??) ואת ילדיה (אחים??) הדברים אינם פשוטים, מה דעתכם? גאבא

אכן החלטה לא פשוטה. באינטואציה

הייתי חושבת שנכון יותר להשתמש בתרומת ביצית. זה פחות מסובך משפחתית , התורמת היא אנונימית ובכל מקרה הילד הוא שלכם. לא הייתי חושבת על ההסברים לילד אלא על כולכם, על כל הנוגעים בדבר ויש רבים. כל המשפחה של אחותך, בעלה הילדים ההורים שלך, בעלך... אלה האנשים שצריכים לשבת סביב שולחן ולשתף איך הם מרגישים בעקבות שימוש בביצית של אחותך. אני ממליצה לעשות את הפגישה הזאת עם מטפל משפחתי או פסיכולוג שתוכלו לדבר באופן אמיתי ואובייקטיבי ככל האפשר. באינטואציה שלך, מה נכון לעשות? מה בקשר לתרומת ביצית מישראל? אני מבינה שהפונדקאית חיה בחו"ל אבל זה ודאי אפשרי. את הטיעון הביולוגי אני פחות מקבלת. כאשר הילד הוא שלך אז הוא שלך , גם ילדים מאומצים , שאין שום שייכות גנטית ההורים מאמצים כשלהם. עניין נוסף הוא הרגשות של אחותך. כמה באמת היא מעוניינת שיסתובב לידה הילד שלה? זאת יכולה להיות מעמסה ריגשית לא פשוטה עבורה וגם לנוכח הידיעה שהשותפות היא בינה ובין הבן זוג שלך. יתכן שבטוב ליבה ורצונה לעזור לאחותה שזאת מחווה מדהימה, היא לא חשבה על הכל עד הסוף וחלק מהאפשרות שנתנה לך היא כי לא יכלה לאמר לך לא. מקווה שהחלטה סמוכה ובטוחה תצא לדרך... בהצלחה!

rainbowland

New member
לדעתי תרומה

של בייצית תפתור ה ר ב ה בעיות שעוד לא נולדו ולעולם לא יוולדו .. על אף היחסים המעולים והפתיחות הבאמת מיוחדת- אין טעם להכניס ראש בריא (יחסים יציבים) למיטה חולה (לא חולה אבל הפוטנציאל גבוהה מידי ) לקחת תרומה זה לקחת אחריות לעתיד השלום בית ככה אני רואה את זה

למעלה