תרומת דם לילד חולת סרטן

תרומת דם לילד חולת סרטן

אני מצרפת פה נוסח של בקשה שהועברה אליי במייל, עם בקשה להעביר את הכתוב לכמה שיותר מכותבים, על מנת לתת לילדה קטנה חולת סרטן עם סוג דם נדיר סיכוי: ------------------------------------------------------------------- דוברת בי"ח לוינשטיין טלפון: 7709101-09 נייד: 261250 -056 Gali Dvir TEL: 03-5667788 עזרתכם מתבקשת בהעברת דוא"ל זה לכמה שיותר נמענים. מי שיש לו את סוג הדם המתבקש למען הצלת ילדה, אנא - פנה למטפלים בנושא שפרטיהם מופיעים בהמשך. משפחת קליינר וכל בית "משפחת שרטורס" נתניה מחפשים סוג דם נדיר: A- בבקשה, אל תמחקו את האי מייל הזה ותעבירו אותו לרשימת התפוצה שלכם! אנחנו מחפשים אחרי תרומת דם למען ילדה חולת סרטן. סוג הדם הוא מאוד נדיר: A- בברכה רחל בהר אחים הרשברג טל 9521665-09 פקס 9544568-09 ------------------------------------------------------------------ אז אנא מכם כל חברי הפורום היקרים, העתיקו את נוסח הכתוב והעבירו אותו לכמה שיותר אנשים. תודה!

קסנדרה*

New member
לולו יקירתי ......

ההודעה הזו רצה באינטרנט כבר למעלה מחצי שנה ואני באופן אישי התקשרתי ו- נאדה !! יש לי סוג דם A- ולכן..... אני קיבלתי את ההודעה הזו במייל לפחות 4 פעמים ולא העברתי אותה הלאה אחרי הפעמים הראשונות כי הבנתי שאולי אין בה ממש ואולי כי היא כבר איבדה רלוונטיות. קסנדרה

באמת?! אני בשוק,אני בהלם,אני המומה!

כי חברה שלי מכירה מישהי שדיברה על זה בשיא הרצינות... ואז היא ביקשה ממני בשיא הרצינות להעביר את זה, ואני העברתי...יו נמאס לי שאני קונה כל דרמה בגרוש... מרגישה כמו מפגרת... ואת
סחתיין עלייך, דם נדיר... איך הצבע שלו? כחול?

ילדה חולת סרטן - חלק ב'

קסנדרה דיברתי עם חברה שלי והיא סיפרה לי שמי שהעבירה לה את המייל היא הבוסית שלה, שהיא מנהלת מחלקה-לא-זוכרת-של-מה בבית חולים הדסה (כך שהיא נוטה להאמין לסיפור)... בכל אופן, היא תברר את זה איתה (ואני אעדכן אותך).

קסנדרה*

New member
כן לולו, אבל הטלפון אצלי כבר למעלה

מחצי שנה, אז מה ??? חוץ מזה כבר היו כמה תרמיות בסגנון זה, אני מודעת לחלק מהן, כי קיבלתי בזמנו איזה רשימה אבל האמת היא שמחקתי, כי שבאמת רציני לא מעביר בצורה כזו ויש דרכים מקובלות, לא משחקים בחיי אדם בצורה כזו, לעניות דעתי. כן, אז הדם שלי נדיר A- ושל אבא שלי היה עוד יותר O- (הכי נדיר). חומד, הוא לא כחול בכלל, אבל בכל פעם שלוקחים לי דם, היד שלי הופכת כחולה ועוד איזו כחולה. קסנדרה

כדאי להכיר את האתר הבא....בהקשר זה

http://www.info.org.il/irrelevant/ חנן כהן הוא אדם שמסנן עבור כולנו מה רלוונטי ומה לא. באתר זה תמצאו עשרטת מכתבי שרשרת.... שאין מאחוריהם כלום. וכמובן, תוכלו לדעת אם מכתב מסויים שנשלח אליכם במייל הוא אכן רלוונטי.... בכלל אתר נחמד למצוא בו כל מיני עזרים ותוכנות. עדיין בחיוך, (למרות סוף השבוע הקשה מנשוא....סיני וכאלה) אסתרליין

למעלה