תרומת דם

tutiris

New member
תרומת דם ../images/Emo23.gif

בואו נעשה משהו חיובי, גם בימי השביתה. השבוע תורמים דם בקומת ה-700 - ימים ראשון עד חמישי בין השעות 9:00-17:00.

flutter girl

New member
נראה לי שיש חוק אוניברסלי

שאומר שבימים של תרומת דם, אני לא יכולה לתרום בגלל מצב בריאותי זמני ביותר. כבר 3 שנים בערך.

amitk80

New member
הייתי בא לתרום בכיף

אפילו תרמתי פעמים דם ב 8 חודשים האחרונים אבל הפעם אסור לי כי: 1. לא עברו 3 חודשים מאז התרומה האחרונה 2. אני על אנטיביוטיקה. אני אשכנע סטודנטים שילכו למטרה חשובה זו

Josette

New member
לכל מי שלא יכול לתרום דם אבל רוצה להציל חיים

מייל ששלחו לנו בעבודה: שלום לכל עובדי החברה, בימים אלו מתארגנת עמותת "עזר מציון" לקראת מבצע ארצי לאיתור תורמי מח עצם עבור חבר קרוב שלי, מתן מוסרי. המבצע יתקיים בתחנות שונות ברחבי הארץ, בקניונים הגדולים, מחנות צה"ל, אוניברסיטאות ומכללות (מיקום התחנות ניתן לראות באתר "עזר מציון"). בדיקות הדם יתקיימו בין היתר ב: חיפה – בי"ח רמב"ם, טכניון ובסניפי "טרקלין חשמל" (קניון חיפה, קניון "גראנד קניון", לב המפרץ - שד' ההסתדרות 55). ת"א – דיזינגוף סנטר, עזריאלי, קניון רמת אביב, אוניברסיטת ת"א (עד 1700). המבצע יערך ביום ד', ה- 21/11/07, בין השעות 10:00 ל- 20:00 בערב. אני פונה אליכם בשם משפחתו וחבריו – הבדיקה קצרה ויכולה להציל חיים ! תודה מראש, אמיר דקל, חטיבת מל"ט מי שמעוניין - מגיע למקומות שצויינו ולוקחים לו דגימת דם. זה הכל. אחרי זה בודקים אם הוא מתאים, ואז מגיע הצ'אנס להציל חיים... וגם מישהו יימצא לא מתאים, הוא ייכנס למאגר התורמים ככה שיוכלו לפנות אלי במקרה הצורך. תבואו!

flutter girl

New member
את בטוחה

שאם מישהו לא יכול לתרום דם אז הוא כן יכול לתרום מח עצם?

Josette

New member
גם אם את לא יכולה לתרום עכשיו

את נכנסת למאגר שלהם.

tutiris

New member
בלב המפרץ

אין טרקלין חשמל. עשיתי את הבדיקה- זה פשוט ברחבה בקומה הראשונה של הקניון.

stkachov

New member
שם נמצא גם הטרקלין חשמל

או לפחות הוא היה שם עד לפני חודש.

למעלה