תרומת צעצועים ועוד-ברשל"צ

טליW

New member
תרומת צעצועים ועוד-ברשל"צ

2 ארגזים גדולים של צעצועים ומשחקים לכל הגילאים עד גיל 12, אוהל משחק + מנהרת זחילה, מקל פוגו(לקפיצה), וכן, רדיאטור 12 צלעות וכסא בטיחות לילד מגיל 3 ומעלה. כל אלה נמצאים בראשון-לציון וזקוקים לפינוי בהקדם. הפריטים לא כבדים, אבל נדרש רכב גדול לשינוע (לא משאית), או אולי 2 מכוניות פרטיות. בכדי ליצור קשר עם התורמים, שילחו אליי מסר - שימו לב - רק אם יש לכם דרך שינוע!

טליW

New member
לא מתאים לגן ילדים...

כי כפי שכתבתי, המשחקים מיועדים לילדים עד גיל 12. התורם גורס שזה מתאים יותר למשפחה שיש בה ילדים בגילאים שונים. אני לא אתעקש לגבי הגן, רק שיהיה ברור שמבחינת התורמים מישהו אחד בא לקחת הכל. אם זה עדיין מתאים לכם - בבקשה.

sam2506

New member
יש שינוע אשמח לקבל טלפון לתיאום

הי טלי אולי חלק יכולו להתאים וחלק לגן של הבוגרים אשמח לקבל מידע נוסף סאם

תודה רבה על התרומה הנכבדת שמפורטת כאן:

ארגזי צעצועים- שטרם נבדקו- חושבת שאולי חלק יתאימו לגילאים גדולים יותר- אולי עבור בי"ס של דיגי ליסטה, אוהל+מנהרת זחילה +חישוקים יועברו לגן התקשורתי אם יש משחקים לגילאים קטנים יותר הם יועברו לגן בפ"ת בטיפול פוקפוקון. רדיאטור נמסר למשפחה במצוקה אשמח לעדכן כשאבדוק הכל- מקוה שיהיה לי זמן בערב.. המון תודה לטלי על התיווך! דניאלה

טליW

New member
תודה לתורמת המקסימה שחשבה עלינו...

ולדניאלה שתקתקה איסוף בזריזות.

A N N 7

New member
לך -טליW

אני שלחתי לך מסר תמצית חלק ממקורות חיי עם הרבה כאב ולא קיבלתי את תגובתך. ואני סוגדת לאנשים כמוך אין לי מילים. על כול מה שאת עושה כאן באהבה חני מנצרת עלית.ANN7

טליW

New member
חניל'ה - שלחת לי מייל, לא מסר -ראיתי רק עכשיו

כי בעבודה אני לא יכולה לראות את המיילים של הבית... עדיין לא קראתי, מבטיחה לקרוא ולענות בהקדם.

A N N 7

New member
לך טליW העושה כאן חייל.

אני שלחתי כאן במסרים אבל אולי לא הבנתי כי אני לא ישנה בלילה. בכול זאת תודה.

למעלה