*תרועת חצוצרות*

The Crusader

New member
*תרועת חצוצרות*

טוב... סוף סוף סיימתי את הקומיקס של וולברין שעבדתי עליו... 6 עמודים מייגעים....אבל שווים כל טיפת זיעה... כרגיל....כל הודעה עמוד..מהכריכה....שכבר ראיתם אבל בכל זאת... עד עמוד 6... בכל אופן... תהנו... ובבקשה...ביקורות...ותיקונים....והצעות לשיפורים.... רק הערה אחת.... שימו לב לציור בעמוד שלוש... זה הציור היחידי שלי בכל הקומיקס שאני ממש מתגאה בו ^_^ בכל אופן...בבקשה תתנו לי תיקונים ועצות לשיפור...על מנת לעשות עוד קומיקס בקרוב שיהיה יותר מוצלח... תודה ^_^ נ.ב..סקמ באני....עכשיו אני אתחיל לעשות קצת קונספט ארט ^_^

ailag

New member
נצל"ש לנושא בכלל לא קשור

אבל לא רציתי לפתוח כתום (sorry crusader) אני צריכה צביעה של שני דברים (שאני כרגע באמצע האינקינג שלהם). זה להיום, אני גם אנסה לבד אבל אני מעדיפה יד יותר מקצועית. אם אתם רוצים תשלחו לי בפרטי? או לאימייל ([email protected])

gewitter

New member
תגובה

הציורים אפורים מדי. חסר קונטרסט(הא, מילה יפה). אולי תשתמש בסוג נייר אחר, קצת יותר מחוספס, ועיפרון אחר (2B ואחיו). מיקום הדמויות: שים לב שכשהם אחד מעל השני בצורה אירוטית משהו, נראה כאילו למי ששוכב אין רגליים, ומי שמעל שוקע מאט. אנטומיה: הרגליים שלהם ענקיות ומנופחות. אם תשקיע בציור השרירים נכון, אבל דקים יותר, זה יעבוד. שרירי זרוע: מדי פעם יש גבשושיות לא מובנות, אבל כבר לא משנה. אנאטומיה לומדים. תנועה: החבר´ה האלה נוקשים מדי. כנראה אם תצייר הכל בפרספקטיבה ותשקיע בשרירים, זה יראה זורם, אבל אתה יכול לנסות לצייר הכל בקווים מעוקלים, זורמים וחמימים, מלאי אהבה ורוך. מי יודע מה יצא? בימוי, תזמון, חלוקת פנלים: לא יודע. סצינות אקשן זה לא הקטע שלי :) דרך אגבים: בע"מ 2 וולבי רץ כמו סרטן. השער שלהם, יותר מדי קווים. שים לב איך בציורים השיער בא בגושים, או קו פה קו שם, ואח"כ צובעים את כל השטח אחיד.

למעלה