תרוע, תרועה למיקה הקטנה.....

shelycat

New member
תרוע, תרועה למיקה הקטנה.....

גסיקה ילדה היום סוף סוף. המון מזל טוב להורים המאושרים, ניר השאיר הודעה בהריון ולידה.

רונה 30

New member
../images/Emo140.gifוהרי הודעה שהגיעה זה עתה !!

הודעתו של ניר, בעלה של ג´ס מפורום הריון ולידה - להנאתכם/ן : והרי הודעה שהגיעה זה עתה !!ו היום ה-19.7.02 בשעה 14:40 גורשה המתנחלת, מיקה שמיר, מרחם אימה לאחר מסע מפרך בן 27 שעות מתישות ומפרכות (בעיקר מצד האם ) . וחוץ מזה .... יש לי את הבת הכי מקסימה ב ע ו ל ם .... ונחשו מה עוד...כבר תפסתי אותה מוצצת אצבע ...ועוד איזה אצבע..המשולשת . וחוץ מזה שיש לה את האמא הכי אמיצה בעולם שאפילו לא הזילה דימעה במהלך הלידה (מה שכנראה כן יהיה כשהיא תראה אותה יותר CLOSE AND PERSONAL ) . בקיצור , ג´סי עכשיו מתאוששת לה בחדר ב-"ליס" (יולדות ב´ , חדר 6 למי שרצה לדעת) . ומיקמיק הקטנה תבדק ע"י רופא ואז נוכל להביא אותה לאמא . אני חזרתי מותש ואני הולך גם לנוח ולהתאושש ממאורעות היום ...והלילה . ביי בנות ניר ג´סיקה

אתי@

New member
איזה התרגשות... ../images/Emo9.gif

כמה חיכיתי שזה יגיע

אתי@

New member
והנה מה שג´סיקה בעצמה, כתבה בפורום

וגם תמונה
דאגתי לי ללפטופ אבל מטעמי בטיחות הוא לא ישאר פה אז כמו שאמר לכם ניר 27 שעות בחדר לידה מתוכן לידה עצמה שעתיים של פתיחה מלאה וללא אפידורל... למה??? ככה (אני אספר לכם בסיפור לידה ... שיצא לאור בקרוב...) מיקה הקטנה (לא ממש קטנה כמו שאמר לכם ניר...) כבר ניצמדה לציצי בתאווה מחר אני אלך לחדר ילודים לקבל הדרכת הנקה מאסתר המהוללת נראה מה היא שווה .... אז הנה תמונות ראשונות לא באיכות משהו משו בגלל החושך אני מחר מבטיחה חדשות אחרות אוהבת המון תודה לכל המברכות ג´סיקה

Ronnie*

New member
מרגש... ואיזו מתוקה מיקה...

איזה יופי שיש דיווחים כמעט בזמן אמת...

fila

New member
באמת מרגש../images/Emo24.gif

רוצים תמונות ברורות יותר ג´סי את מכורת פורום אמיתית

שמופית

New member
איזה מקסימות ../images/Emo140.gif

ג´סי וניר - המון מזל טוב והרבה אושר
איזה כיף זה הדיווח בזמן אמת

ניסיתי לעשות את זה ברור יותר

מקווה שזה עובד... ומתרגשת נורא בשביל אורלי, ניר ומיקה... אפילו אמא שלי באה לראות למה עלו לי דמעות בעיניים... יו, אורלי, איזה בובית !

dorlim

New member
איזו מקסימה ../images/Emo13.gif

איזה כיף כאלו תמונות אורלי המון מזל טוב

תוכי

New member
איזה בונבון חבל על הזמן ../images/Emo45.gif

המון המון מזל טוב להולדת מיקה

איזה כייף לפתוח כך את השבוע../images/Emo24.gif

לאורלי המון המון מזל טובף מיקה מקסימהההההההההה, איזה כייף איזה אושר, כולי צמרמורת. מזל טוב גם לאבא המאושר.

קרןש

New member
מזל-טוב לכל המשפחה המאושרת

כיף לשמוע חדשות כאלה על הבוקר מאושרת בשבילכם והמון מזל טוב

יעלי2

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

למעלה