תרופה אביקסה

משהמשה2

New member
תרופה אביקסה

שלום הרופא שמטפל באימי המליץ עך התחלת טיפול בתרופה בשם אביקסה. מבקש חוות דעת מנסיונכם,האם יש לה תופעןת לוואי לתרופה. הבנתי שהיא תרופה יקרה ועדיף לקנות את המקור האם זה נכון? תודה

zs1957

New member
תרות אביקסה

שלום רב משהמשה2 לכל תרופה כימית יש תופעות לוואי וגם לאיבקסה. איבקסה עלולה לגרום לסחרחורת. היא לא מרפאת את המחלה כי אין אף תרופה כיום בעולם לריפוי המחלה. היא מעכבת את התדרדרות המחלה לתקופה של שנתיים. התרופה יקרה כי היא אינה בסל. אפשר לקנות את הממוקס בחצי מחיר. אותם מרכיבים כמו באיבקסה. זהבה שחם

vella

New member
אביקסה כתרופה

מבוטחים בביטוח רפואי דרך דיקלה יכולים לקבל התרופה במימונם בהיקף של 75%.בעלי מקבל התרופה כמעט שנתיים באותו הסדר.ולה

vella

New member
אביקסה כתרופה

האם השאלה היא לגבי קבלת התרופה בהשתתפות הביטוח הרפואי? ולה

MiGordita

New member
אביקסה מסובסדת

שלום vella, כן, זו כוונתי. אנחנו קונים לאימא שלי את התרופה באופן פרטי כבר כשנה, וכמו שאת יכולה לשער, זוהי הוצאה גדולה ואשמח למצוא דרך לצמצם אותה, מבלי לוותר על האביקסה. יש אפשרות לקבל השתתפות במימון התרופה מ'דיקלה'? אם כן, איזה סוג ביטוח מאפשר זאת? לאימא שלי יש ביטוח סיעודי שם (שהפעלנו אותו כבר), האם זהו סוג הביטוח שלכם? תודה מראש

vella

New member
סבסוד של אביקסה

יש לבקש מהרופא המטפל המלצה לנטילת אביקסה ולשלוח לדיקלה מחלקת תביעות.הם אירו לי השתתפות במחיר התרופה. ןלה

למעלה