תרופה הומופאתית-שאלה

sneila

New member
תרופה הומופאתית-שאלה

המליצו לנו על תרופה בשם travmeel שאמורה לסייע כאשר יש ריריות פגועות בפה בזמן של טיפול כימותרפי אינטנסיבי כחלק מהליך של השתלת מח עצם.האם מישהו שמע על כך או השתמש בתרופה זו.המליצו לנו על אמפולות דרך הפה

הומאופתיה

לא מכירה את התרופה ולכן לא יכולה לתת חוות דעת אישית, אבל אולי בינתיים כדאי לך גם להעלות את השאלה בפורום רפואה משלימה ולפתוח את האפשרות לעוד כמה תגובות. שבת שלום גלי

אבועופר

New member
תרופה הומאופטית תשובה

גם אנו קבלנו המלצה כזאת בתחילה ממי שהשתמש בה ואח"כ גם מהצות הרפואי. אפשר לרוכשה ב"עזר מציון" רחוב קפלן 40 פ"ת במחיר של 5-6 ש"ח לאמפולה ומולץ על כ40 אמפולות וכן בבית מרקחת בבר אילן שיהיה מוכן אף לשלוח לכל רחבי הארץ ללא תשלום אך במחיר ליחידה כפול בערך.יותר מאוחר יהיה לי מספרי הטלפונים הרלונטים ואם תרצו אודיעכם. בברכת החלמה שלמה ושבת שלום.

אבועופר

New member
TRAUMEEL

גם לנו המליצה אשה שבעלה עבר השתלת מח עצם, וכששאלנו את האחות מתאמת ההשתלות היא המליצה מאוד - אמרה שזה מאוד עוזר וצריך לקחת 3 ביום, האשה שהמליצה המליצה על 5 ביום גם זה שסיפק לנו את התרופה. מדובר באמפולות שיש צורך לגרגר כך אמר 5 פעמים ביום לאורך 7 ימים לפחות. אז ככה אפשר להשיג את התרופה או בבית מרקחת ברעננה ברחוב בר אילן 29 ושם היא עולה 12 שקל והם גם מביאים הביתה הטלפון שם 09-7443579 ואפשר להשיג בעזר מציון בפתח תקוה אצל ארל'ה (כמובן לא בשישי שבת) בטלפון 052-2549980 עלות אמפולה 6 שקלים. ברחוב קפלן 40, בהמשך לבית חולים שניידר (ילדים), אין בעיה למצוא. מקווה שעזרתי. שתהיו בריאים.

sneila

New member
../images/Emo13.gifתודה על התשובה

תודה רבה עזרת לנו מאוד.המידע הזה מאוד חשוב לנו.חבר שלי עומד להתאשפז בקרוב מאוד להשתלת מח עצם ואנחנו בודקים כל אינפורמציה שיכולה לעזור ולהקל בפני הלא נודע. שיהיה לך בהצלחה ואולי תתראו שם.

אבועופר

New member
טיפים

אולי יש לך טיפים נוספים שיכולים להקל על הטיפול? איפה חבר שלך עומד להתאשפז ובגלל מה עושים לו השתלת מח עצם ומי התורם?

sneila

New member
טיפים

אין לנו ממש טיפים כי רק ביום חמישי היינו אצל רונית.לחבר שלי יש הוגקינס פעם שנייה אחרי שנה שהיה נקי ולכן הוא יעבור גם השתלת מח עצם עצמית בשביל לעשות הכל שזה לא יחזור בעתיד. הוא עומד להתאשפז בדיוק כמוך בקומה 5 בתל השומר.כבר עשה את כל הבדיקות ומחכים לתוצאות ושתהיה מיטה פנויה. תצליח

אבועופר

New member
TO SNEILA

בימים הקרובים ממש אתאשפז בשיבא קומה חמש לבצוע השתלת מח עצם מתורם מתאים.בקור במחלקה ושיחה עם מתאמת ההשתלות רונית יבהיר לך המון המון דברים.תמיד במסדרון המחלקה ישנם מטופלים ובני משפחה שישמחו ממש ישמחו לשוחח עמך.זהו תהליך שכבר עשרות אלפים בארץ ומיליונים בעולם עברו ויש לגביו ידע עצום,וזהו בהחלט לא תהליך נסיוני,למרות זאת זהו תהליך מורכב שכרוכים בו סיכונים. אני מאחל לכם הצלחה ושיהיה לכם בטחון כי אתם בדרך הנכונה והמוצלחת ועוד תזכו לרקוד ביחד ואולי אפילו להזמינני לרקוד עמכם. בהצלחה.

למעלה