תרופה חדשה.

תרופה חדשה.

אז להזכירכם אני בוגר לימפומה נונהוצקין (ליפני 5שנים)ועכשיו בגלל בעיות במח העצם עברתי השתלת מח עצם מתורם,עכשיו אני מאושפז בדוידוף,מחכה שה"""""",ירד,ואחר כך שיעלה וכשיגיע לרמה מסוימת אשתחרר.אני מקבל כול יום פעמים איזה חומר שמונע את ההיתנגדות של השתל לגוף,בנוסף 3פעמים טיפול כימו למח העצם המושתל.הכימו במינון נמוך ומיועד שוב להחליש את המח עצם ולעזור לו להיקלט.
וכשהגעתי למחלקה חתמתי על טפסים להישתתף בנסוי.לא היה צריך להסביר(לשכנע)אותי יותר מדי.כמו שכתבתי בפוסט הקודם.(התרופה היתה מתחת לאף)
(שמן קנביס ,שפרופסור משולם רקח לנו את הCBD מקנביס).
אפשר ללמוד יותר בהרצאה מענינת מתחילה בדקה 1100. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oI5U53CARCg

רפואה שלמה ובהצלחה גם ממני

מעבר לחיבוק גדול אופטימיות וחיוך אין לי הרבה מה לומר.
אני עם סרטן השד אבל למזלי ושמחתי עומדת לסיים כימו.

הוצקין ונון הוצקין נחשבות כסרטן הדם

הטיפולים שלהם נעשה בהמטואנקולוגיה לא באנקולוגיה רגילה כי זה טיפול בנוזלי הגוף ובבלוטות הלימפה ,
היחס ברפואה אליהם שונה מהטיפול בסרטן השד

התרופה

תודה רבה , ומה עים התרופה.מה אף אחד לא מאמין בתרופות נסיוניות.
הנסיון שלי ,אותי כבר לא מפתיע.
אבל אשמח לעזור.

healerit

New member
בריאות טובה ורפואה שלמה

אשמח אם תעדכן לגבי יעילות התרופה מהקנביס. האם יש לה תופעות לוואי? באיזה אופן לדעתך היא יעילה?
איך אתה מקבל את הזמן? בטיפות מתחת ללשון?

טפו,טפו,טפו

אני מקוה שימשיך כך כי אחרי 25 ימי אישפוז,והשתלה מתורם,ובידוד,וכול תופעות הלואי שכולם עוברים ,נגעתי בהם.בשבוע שעבר אחרי שיצאתי מבידוד הגיעו השילשולים (סוף סוף).קיבלתי קצת סטראודים,קצת מורפיום .ואחרי יום חזרתי לעצמי.ואחרי יומים יצאתי הביתה.גם הרופאים נידהמים מקצב ההיתאוששות.אבל כולנו יודעים למה.
בקבוקי הפלא של פרופסור משולם(קיבלתי גם הביתה וצריך לילגום פעמים ביום 6CC ,עד ה20לחודש)להסבר מפורט מזה קנבידיול,מוזמן לילמוד מההרצאה בקישור

מתרחקת

New member
היי, אתה יודע אולי אם יש אפשרות

לקבל ממנו בתשלום כמובן גם את השמן?

למעלה