תרופה לחצקונים? מממ... אולי יש לכם תרופה או משהו מועיל להעלמת חצקונים! בעעעע נמאס לי כבר.... :/
S SgOliT New member 24/10/04 #1 תרופה לחצקונים? מממ... אולי יש לכם תרופה או משהו מועיל להעלמת חצקונים! בעעעע נמאס לי כבר.... :/
ש שרון שיאצו New member 26/10/04 #2 יש המון מה לעשות אבל דווקא מהכיוון של שינוי תזונתי. כדאי לקבל עזרה אישית המתאימה לך במיוחד.
ג גינדה New member 26/10/04 #3 אפשר לנסות גם ... הייתי מציעה גם לשמור על הגיינה, לשטוף פנים הרבה פעמים עם סבון על מנת לשמור את הפנים כמה שפחות שומניים. היו פעם גם גלולות שמרים שהריח שלהם נורא אבל הן פועלות לא רע ... ותמיד לזכור, זה עובר בסוף !!!!!!
אפשר לנסות גם ... הייתי מציעה גם לשמור על הגיינה, לשטוף פנים הרבה פעמים עם סבון על מנת לשמור את הפנים כמה שפחות שומניים. היו פעם גם גלולות שמרים שהריח שלהם נורא אבל הן פועלות לא רע ... ותמיד לזכור, זה עובר בסוף !!!!!!
ה ה מוזה New member 28/10/04 #4 פצעי בגרות יש תרופות סבתא שעוזרות מצרפת קישור למילון מונחים של הפורום ועוד שרשור שהיה כאן על פצעי בגרות ומעבר לתרופה אחרי המכה תמיד טוב תרופה לפניה סבון טוב לפנים ( הומלץ כאן על סבון של סבתא ג'מילה או כל סבון אחר) ניקוי טוב חשוב, שמירה על הגיינה של העור ותזונה גם חשוב בהצלחה
פצעי בגרות יש תרופות סבתא שעוזרות מצרפת קישור למילון מונחים של הפורום ועוד שרשור שהיה כאן על פצעי בגרות ומעבר לתרופה אחרי המכה תמיד טוב תרופה לפניה סבון טוב לפנים ( הומלץ כאן על סבון של סבתא ג'מילה או כל סבון אחר) ניקוי טוב חשוב, שמירה על הגיינה של העור ותזונה גם חשוב בהצלחה