תרופה לנזלת ?

הילית111

New member
תרופה לנזלת ?

היי לכולם הבייבי שלי בשבועיים אחרונים מנוזל די הרבה לי זה לא נראה משהו רציני אבל בעלי אמר לי לבדוק עם הרופא. הייתי אצל הרופא הוא אמר שאין משהו לתת ,זה נזלת שעוברת לא משהו חריג אבל אמר לי שאם אני רוצה בכל זאת לתת משהו יש תרופה בשם AERIUS 0.5 G/ML -לתת 2 CC פעם ביום אני ממש לא בעד לתת תרופה כי זה נזלת מפעם לפעם . מישהו מכיר את התרופה הזו? ממליץ? אני אציין שבלילה הוא קם לפעמים לא לאוכל או שתייה אלא פשוט מתעורר ובעלי סבור שזה בגלל הנזלת שמתקשה בנחיריים ומקשה עליו לנשום . אני לא בטוחה שזו הסיבה הוא בן שנה וחודשיים ובגיל הזה לפעמים כן קמים רוב הזמן הוא ישן לילה שלם. יש לי תרסיס מי מלח שאני מרססת לו בכל נחיר בערב מעבר לזה לדעתי לא כדאי לתת כלום . אני טועה? בבוקר אני רואה שהנזלת התקשתה ואז אני פשוט מנקה לו את האף והוא כמובן לא אוהב את זה אבל זה לא שכל היום האף שלו נוזל אשמח לדעות מניסיונכם תודה !!!!

schlomitsmile

Member
מנהל
כשאני מהססת לגבי תרופה, אני מגגלת הנה מה שהגוגל סיפר לי על התרופה שקיבלתם. "כמעט אין השפעה מדכאת על מע' העצבים המרכזית"- את בטוחה שאת רוצה לתת לו את זה? בגלל נזלת? נדמה לי שהמלצתי פה בעבר, והריני שבה וממליצה על הספר "לגדל ילדים בלי אנטיביוטיקה" שמציע הרבה פתרונות טבעיים לבעיות טבעיות../images/Emo13.gif נזלת אגב, היא לא משהו שצריך לעצור. להיפך- כדאי לתת לה לצאת. רצוי לעזור לה, כדי שלא תתקע ותיצור סיבוכים. במקביל, לחזק את המערכת החיסונית, כדי שהגוף יתגבר מהר יותר על הנגיף. אם מדובר בנזלת אלרגית- קורה הרבה באביב- היא תעבור מעצמה כשהגירוי יעבור (פריחה כלשהי למשל). כשהפיצקי יואיל להרגע, אבדוק בספר הנ"ל, מה כתוב על אלרגיות.

akavishon

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

הבת שלי סובלת מנזלת אביבית. בדיוק השבוע שמתי לב שזה עבר לה. אבל כל אביב יש איזה שלושה-ארבעה שבועות שאף שלה דולף בלי סוף. כשהיתה קטנה נתנו לה איזו תרופה הומאופטית אבל עכשיו אנחנו נותנים לה לעבור את זה לבד... והיא מצליחה יופי (בעיקר שהיא מספיק גדולה לקנח את האף לבד ולא רק למרוח את האף בנייר טואלט)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif ואם בכ"ז רוצים להתערב בהתמודדות הגוף מול האלרגיה, רחל וחיים ברנשטיין ממליצים בספרם הנ"ל (ריפוי טבעי לילדים- איך לגדל ילדים ללא אנטיביוטיקה) להניח למראשות התינוק בצל חתוך בשנתו, כדי שישאף את אדי הבצל. אגב- הם ללא שוללים אנטיביוטיקה ורפואה רגילה לחלוטין, הם רק מציעים להשתמש בשפע דרכי טיפול משוללות תופעות לוואי, לפני שבולעים תרופות עם תופעות לוואי. ללכת עם הגוף, ולא נגדו.

akavishon

New member
ראיתי פעם תוכנית של ה BBC ששם הסבירו

שאחת הסיבות לארלגיה, זה עודף הסטריליות של העידן המודרני. בגלל שאנחנו כל הזמן מתרחצים, שוטפים ידים, מסטרלזים כל דבר שנופל לתינוק, מערכת החיסון נעשת "משועממת" ומתחילה לתקןף את הגוף בגלל כל מני שטויות.

schlomitsmile

Member
מנהל
נשמע הגיוני מצד אחד זה, ומצד שני- שפע הרעלים הכימיים שאנחנו סופגים בלי לדעת (או עם- תרופות למשל), והגוף לא מסוגל להתנקות מהם.

SaTLaN32

New member
אנחנו סולבים מאותה תופעה

הבונבון סובל נורא מצינון (כנראה שזה מה שקורה ששני ההורים אלרגיים). הדבר היחידי שאנחנו עושים לו זה ספריי מי ים (מיכל מתכת כחול לבן), שממיס את כל מה שנמצא התייבש או כבר ירד לגרון (זה מדהים כי זה ממיס גם את הליחה שיש לו), אחרי 2 דקות מתחילים לקנח את מה שנוזל, והילד נושם כמו שצריך.

Master Stav

New member
gse

תמצית זרעי אשכוליות אורגניות .... עובד ..... חפשי באתר של ד"ר עדי סאקר מרכז סאקר

למעלה