תרופה על בסיס טבעי

ניבית2

New member
תרופה על בסיס טבעי

שלום, הילד שלי בן 6, בדר"כ די רגוע ושליו, אבל ישנם רגעים של צחוקים והתנהגויות לא רצויות, ישנם רגעים שיש "אי שקט ובלבול". אני רוצה שמישהו ימליץ לי תרופה על בסיס טבעי, משהו שיתן רוגע ושלא יהיו תופעות לוואי שליליות. אודה על התייחסות.

תרופה טבעית היא לא בהכרח בריאה

זה ש"מוכרים" לנו חומר כ"טבעי" זה לא אומר שאין לו תופעות לואי. תופעות לואי זה שם לאפקט הרעיל של החומר. יש חומרים טבעיים רבים בעלי רעילות גבוהה. עירית פרידמן-הומאופתית

ניבית2

New member
הי עירית../images/Emo35.gif

יש משהו שאת יכולה להמליץ, בני בן 6 נמצא בגן תקשורתי ולא מקבל שום תרופה לפי דעתי הוא לא צריך, אבל לא פעם חשבתי שאולי אמצא משהו על בסיס טבעי, מומלץ, שהורים השתמשו בו ולא "פוגע". "ההתנהגויות הבלתי רצויות" (משהו מאוד קטן ולא נורא כמו : ציחקוקים ואמירת משפטים חסרי משמעות שחוזרים על עצמם כל הזמן, הוא מושך תשומת ליבי והוא יודע שהוא מדבר שטויות אבל כיף לו). אני מחפשת משהו שיתן לו תחושת רוגע אפשר עם שילוב של חיזוקית. אני בכל זאת צריכה להיוועץ ? (בגן...) תודה.

העלמת הסימפטום בלי להתייעץ עם מומחה

היא איבוד הזדמנות לאבחן את הבעיה. רצוי לדעת מה הסיבה להתנהגות הזו, במיוחד כשמדובר בילד.

הומיאופטיה או פרחי באך אצל מומחה

היי ניבית2, יש בהחלט אפשרויות טבעיות, אך כדאי ללכת לאנשי מקצוע המכירים את הספקטרום התקשורתי מקרוב ובעלי נסיון בטיפול בו. אגב לכולנו יש ימים בהם אנחנו יותר לחוצים, עצבנים, עייפים וכ"ו- וזה עדיין לא סיבה לתת תרופות. לפעמים תמיכה רגשית או קצת וויסות תחושתי עושה את העבודה..בהצלחה.

ננה f

New member
בדקי ותעדי לעצמך תזונה קודם לארוע

הי ניבית2 כל העצות להתייעצות מצריכות התארגנות שכנוע ואמון קרי תלויות באנשי מקצוע. לא ציינת כל כמה זמן קוראים רגעים אלו , אך לפי התכיפות , כדאי לי לנסות לרשום ולתעד לעצמך מה בדיוק אכל הילד . אינני יודעת איך מורכבת התזונה שלו אך אני מצאתי , במיוחד בגיל הרך, אך גם מאורח יותר קורולציה בין צריכת :סוכרים/קקאו/קפאין(קולה קפה קר ) עודות פחמימות ריקות (קמח לבן וסוכר לבן וכן תירוש (מיץ ענבים) ושאר משקאות קלים עתירי סוכר , ביניהם ובין ה"קטע" ההתנהגותי .במיוחד אם הללו נצרכו על "בטן ריקה" , זה משפיע בדיוק כמו אלכוהול על מבוגרים , רק שלפעמימ זה משפיע יותר.... כמו כן , דווקא חשבי אילו המאכלים המרגיעים אותו ,(בד"כ דגנים ) ואותם תתני בזמנים היותר "מועדים" . הניסיון הזה לא יזיק , ואיתו תוכלי גם לגשת בצורה יותר מושכלת לתזונאי/נטורופת או כל בעל מקצוע אחר , אם תגיעי למסקנה שזה הצעד הבא. ד.א. את בוודאי יודעת שיש אנשים שרגישים למוצרי חלב , אולי גם לזה צריך לשים לב כאשר עושים "תצפית" ועורכים מיפוי ןרישום של ההתנהגות . בהצלחה ננה f

אוריכאן

New member
מסכים עם ננה

אני מסכים עם ננה, לאוכל בהחלט יש השפעה מכריעה על התנהגות (יש ספרים רבים בנושא, אחד מהם בעברית "ילד היפראקטבי"- בלינדה ברנס ואיירין קולקוהון. התעלמי משם הספר) זהו ספר מצויין, שמדבר על הקשר שבין תזונה להתנהגות, כדאי לעיין ולבדוק לבד את ההשפעות של כל מאכל לחוד. אשמח לשמוע תגובה

למעלה