|תרופה|
שרשור הפרק השבועי: האוס

YaEl 15

New member
|תרופה|../images/Emo101.gifשרשור הפרק השבועי: האוס

שעת שידור 019:5 אורך שידור 00:46 שם הפרק: "Deception" ובעברית: "רמאות" מספר הפרק: 09X2 ו 31 בסה"כ. תקציר: האוס מקבל לטיפולו חולה עם תסמינים מוזרים ובלתי מוסברים, ואינו מסכים עם מסקנותיו של פורמן. קמרון מעלה השערות משלה ואינה מהססת לבדוק אותן, בגישה האופיינית יותר להאוס. עם: סינתיה ניקסון. תסריט:http://www.twiztv.com/scripts/house/season2/house-209.htm תמונות:http://house-online.org/media_photogallery_screencaps_2x09.htm הדגש|מידע:http://www.drgreghouse.com/episode31.php תמונה----> כולם חשבו שהולך להתבשל משהו בין המטופלת השבועית, לבין האוס, עד שגילינו שהיא קצת משוגעת... פרק חג מולד, (זאת אומרת שעברה שנה מ- 1X05...). אנחנו זוכים לראות איך פורמן מתפקד כ"בוס" של האוס, זה אומר הרבה קטעים משעשעים... בקיצור – מומלץ, כרגיל
צפייה מהנה!

YaEl 15

New member
האוסקסי----->> (אפילו שגליה אומרת שלא../images/Emo3.gif)

אבל באמת גליה, אני לא עושה את זה כדי להתווכח שוב, אני מבינה שזה מקרה של "על טעם וריח..." אבל סתם ציינתי

YaEl 15

New member
חמוד ../images/Emo9.gif כ"כ כ"כ חמוד!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יעל! אני גאה בך! שתינו ה-דיגריות של האוס!../images/Emo6.gif

צריך להוכיח לכולם שיו הוא הגבר הכי סקסי, הכי מצחיק, הכי שרמנטי, הכי מעניין שיש!!!
לדעתי הוא כזה, והאמת היא שלא אכפת לי מה כולם חושבים, פשוט כפי שאמרת לי, איך אפשר שלא לראות את הקסם שבו? והעייניים האלה...העיניים...

YaEl 15

New member
אנה, אני מתה עלייך!! ../images/Emo24.gif

סוף-סוף, כתוב בפורום הזה את המילה 'סקסי' ליד 'האוס' (או יו, לצורך העניין) איך את לא רואה גליה?! איך???? חח... סתם, אני לא נכנסת לזה שוב... יו אדם כ"כ טוב, אפילו שאני לא מכירה אותו... הוא כ"כ מצחיק וחמוד וחכם וסקסי!!!
לא מספיקות לי המילים כדי לתאר אותו!!
באמת... ובעצם, אולי עדיף שהוא לא יהפך לשחקן המוני כזה... הוא כ"כ
אנה, את הולכת להישאר פה, או שרק באת לשאול את השאלה על אנג'ל (שאני לא יודעת לענות עליה, ואם את רוצה, תפני לפורום הערוץ...) ???

always be me mc

New member
יאא ידעתי שזו היא

כלומר ב-35 דקות הראשונות לא שמתי לב שזו אכן היא אבל היי עדיף מאוחר(מאוד) מאשר אף פעם לא חח וכזה מתאים להאוס להמר. אני לא מופתעת בכלל
האמת עליי להודות(ויעל אל תתלהבי יותר מדי) הוא היה מגניב מאוד בקטע עם האופנוע ובגדי העור
בקיצור(כי אין לי הפעם הרבה מה לומר) פרק נחמד אבל היה חסר בו משהו ולא אני לא מתכוונת ליכולת מנהיגות מצד קמרון חח אלא יותר האישה שבה האוס מאוהב.. חבל שהיא לא הייתה היום כי זה תמיד משעשע מתי שהיא והאוס נתקלים זה בזו אבל נסלח להם הפעם על זה
וזו רק אני או שפורמן נהיה קצת מפחיד מאז ששמו אותו בפיקוד? יעלוש תודה על השירשור

YaEl 15

New member
לדעתי פורמן הראה לנו צד שבו שלא ראינו

(לפחות לא באופן ברור) עד עכשיו. היה מעניין. וכן, הוא לא רק מגניב, אלא גם סקסי
וד"א -- האישה שהאוס מאוהב בה = סטייסי חחח.. את כמו קמרון (קמרון: "האישה שנהגת לגור איתה" האוס: "זה השם האינדיאני שלה, ברשיון הנהיגה, זה סטייסי"
) איפה אנה?? חחח... ראיתן איך הוא שיכנע את עובדת המעבדה לעשות את הבדיקה?? נמסתי...
גם אני רוצה
ולגבי האישה בקליניק --
יאק! אני אובססיבית
חייבת ללכת, יש לי מבחן של 6 פרקים בהיסטוריה, ולא נגעתי בחומר!!
אבל אני אכנס יותר מאוחר, תגיבו!

YaEl 15

New member
תודה../images/Emo24.gif ושום הבלים ../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif

רק הגיון פשוט... אבל די! אמרתי לעצמי שאני לא אייגע אותך עם וויכוחים מיותרים יותר..

למעלה