תרופות או טיפול הומפאטי לקרוהן

el greeko

New member
תרופות או טיפול הומפאטי לקרוהן

שלום לכולכם מזה 4 שנים אני סובל מכאבים קשים בירכיים רק לאחר כ- שנה וחצי אובחנה אצלי מחלת קרוהן וכתוצאה ממנה דלקת פרקים גם הדלקת פרקים היא אינה אופינית מאחר והיא אינה בפרקים עצמם אלא בעצמות הירכיים אני נוטל כמויות עצומות של תרופות שהגרועות בהן הם סטרואידים [פרדינזון] בין 5-20 מ"ג לפי התקופה,ומטרוטאקסט, סאלזופרין כתוצאה מנטילת הסטרואידים התנפחתי עליתי במשקל כ- 25 ק"ג ועלה לי לחץ הדם וגם לטיפול בו אני נוטל תרופות הבעיה שאם אני מוריד את מינון או מפסיק לגמרי את נטילת הסטרואידים מתחילים לי כאבים קשים אשר לא מאפשרים לי לתפקד לא ביום ולא בלילה השאלה אם יש טיפול או תרופות הומפאטיות למחלתי. תודה

שלום לך

לפי מה שכתבת מדובר בתמונת מחלה מורכבת ולא פשוטה לניהול, בעיקר בגלל התרופות שאתה נוטל. יש אפשרות, תאורטית בשלב הזה, לעזור לך ועד שלא תנסה לא תדע. אין להפסיק תרופות כימיות לצורך תחילת הטיפול אבל החזון הוא הפסקתן בהמשך על פי ההתפתחויות. במקרה כמו שלך נחוץ הומיאופת קלאסי מוכשר ומנוסה מאוד, הגם שאינו חייב להיות רופא מדיציני, לא יזיק אם יהיה כזה בהכשרתו ובתנאי שיהיה הומיאופת קלאסי. יהיה צורך בטיפול ומעקב במשך שנה לפחות. מאחל לך בריאות שלמה.

el greeko

New member
תודה אלישוע על תשובתך

ברור לי שעד שלא מגיעים להשפעה מלאה בטיפול אחר לא מפסיקים את הקודם האם תוכל להמליץ לי על מטפל? או רופא אמין מאחר ולפני זיהוי המחלה אצלי ההיתי אצל רופא הומופאט שהומלץ לי על ידי חבר שטען שהכאבים שלי מקורם בבעית גב תחתון והוא יכול לפתור לי את הבעיה והדגים לי את הטיפול שהוא מתכוון לעשות לי על ידי שהושיב אותי על כסא נמוך והקרנת חום ממין מנורה כחולה לעבר הגב התחתון שלי הוא טען שלאחר 10 טיפולים הכל יפתר החוש שלי אמר לי שהוא שרלטן ואכן צדקתי כל הצילומים רנטגן CT ' MRI הראו במפורש שאין לי שום בעית גב ואחרי כ- חצי שנה אובחנתי ע"י גסטרו אנטרולוג כחולה קרוהן. תודה

זו לא הומיאופתיה

איני יודע מהו הטיפול שעברת ומיהו הרופא הזה, בכל מקרה הטיפול שעברת אינו הומיאופתי. אתה יכול לפתוח את כרטיסי האישי (קליק על שמי) ולמצוא שם את מספר הטלפון שלי. השתמש בו ואנסה לעזור לך משם.

למעלה