תרופות בטירונות

סופרסל1

New member
תרופות בטירונות

שתי שאלות:

1) מה קורה אם צריך להשתמש בתרופה באופן קבוע (כמה פעמים בשבוע) וטמפ' האחסון שלה צריכה להיות נמוכה? יש מקררים לשים את התרופות?

2) לא קשור לתרופות: יש מכבסות בבסיסי הטירונות כדי לכבס את הבגדים? כי אי אפשר להביא 20 ק"ג של בגדים שיספיקו לשבוע שלם או יותר

תודה

אדרת2

New member
אענה לך כאמא לחייל בטירונות.

1. הוא משתמש בתרופות ולכן לפני שהתגייס הביא אישור מרופא ובבקום מיד ניגש לרופא וזה אישר לו לשים במקרר את התרופות שלו.
2. החיל שלי לוקח ביגוד לשבועיים אבל חוזר ואומר שהם לומדים ללכת שבוע ימים עם מדי ב'. תחתונים גרביים מחליפים כל יום. מה אגיד לך ממש לא נורא. זה צבא זה לא קיטנה אז מכבסה רק בבית כשתחזור בסופ"ש, אני בטוחה שאמא תכבס לך והכל בסדר. אל תדאג.

darkshadow1

New member
לא צריך 20 קילו בגדים.

בכללי צריך תחתונים וגרביים עבור כל יום, חולצה עבור כל יומיים, טרנינג או שניים למדסים, בגדים לשינה, נעלי ספורט וכפכפים. בבסיס עצמו כל חייל מקבל 3 סטים של מדי ב', כשסט יכול להחזיק שבוע בכיף, במיוחד אם מחליפים בין הסטים כל יום-יומיים כדי שיתאווררו.

סופרסל1

New member
מישהו?

darkshadow1

New member
אין לי תשובה חד משמעית,

אבל בגלל שאף אחד אחר לא הרים את הכפפה- אני אנסה לענות.
אם לא מדובר באיזושהי תרופה שרופא רשם, לא נראה לי שיש לצבא חובה כלשהי לאפשר לבן שלך להשתמש בה.
במילים אחרות- אתה תהיה תלוי לחלוטין בטוב ליבם של המפקדים ו/או של המרפאה. אני לא מכיר מקרה כזה ולכן לא יכול לומר מה יקרה, אבל אם מדובר בתרופה קונבנציונאלית שהאיחסון שלה והלקיחה שלה לא יפריעו לאף אחד- לא נראה לי שתהיה בעיה. אני משער שבמרפאה יש מקרר- מקסימום יאלתרו משהו.

למעלה