תרופות הומאופטיות

dodo281

New member
תרופות הומאופטיות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עלה כאן טיעון - ע"י מספר חברים - כי : תרופות הומאופיות אינן מזיקות וכי אין להן תופעות לוואי. אומר דברי, וגם אשאל - ואשמח לקבל מענה - אולי יתבהרו לי דברים שאיני יודעת. 1.כל מה שאנו אוכלים/שותים יש בו כדי להשפיע עלינו. 2. אפילו לאוכל - כידוע -יש תופעות לוואי !!! 3. תרופות טבעיות - גם הן חומרים כימיים - אף אם לא תוצרי מעבדה. 4. לא רק זאת - כי אם גם תרופות הומאופטיות הן ריכוז לא טבעי של חומרים טבעיים. לא טבעי - שכן אילו היה ניתן לנו באופן טבעי - במזון - הרי שלא היה כה מרוכז. אם כך - אנו ענו לי - כיצד ייתכן ש: 1.לתרופות הומאופטיות אין כל תופעות לוואי?! 2. תרופות הומאופטיות אינן מזיקות ?! אשתח לגלות מידע שישכנע אותי בביטחון הנטילה של תרופות הומאופטיות
))

vivi49

New member
../images/Emo39.gifהיי דודו../images/Emo145.gif

גם אני עדיין לא מצאתי שום סיבה טובה מדוע תרופות הומיאופטיות יעזרו לגופינו הדואב (אני מתיחסת באופן אישי רק לתיסמונת שלנו) נכון שאין חכם כבעל ניסיון ונכון שאומה ענקית כמו סין מושתתת על תרופות אלה אך אנו לא מדברים כאן על טיפול שיביא לסיום המצב אלא רק על מניעה של הנזק שיש לנו כבר בגוף ואיך בדיוק להקל על הסימפטומים הקשים האלה, שאגב,, לא יודעים ממה הם נובעים. אז איך נוכל לדעת מה ואיזה צמחים יתאימו להם? לדעתי טיפול שמתאים לאחד ,יכול לגרום נזק לשני וראיתי אנשים שיצאו נישכרים מאד, ואנשים שניזוקו. פעם ראיתי תוכנית מקנדה בערוץ החיים הטובים על שלושה בחורות עם תיסמונות קשות ,לופוס, טרשת עורקים ועוד משהו ,שנירפאו כליל "מארס דבורים " ורציתי לנסות גם ,,הראומטולוג שלי שלל זאת על הסף.וכניראה היתה לו סיבה טובה. התוכנית לא עקבה אחר המטופלות האלה ומי יודע מה שלומם כיום,, אני מאמינה יותר במזון שאנו מכניסים לגופינו, מזון בריא שעושה טוב ולהבדיל ממזון קלוקל ההופך לרעלים מסוכנים.אוכל|
(לא שאני מקפידה על אוכל בריא ,,,אך לא לקחת שום תוספים) וכן מאמינה במצבו הנפשי והסביבתי של האדם והאווירה שבה הוא חיי ,אשר יכולים לרפאו בצורה יותר פשוטה וטיבעית מאשר תרופות טיבעיות שהם בעצם לא טיבעיות כפי שכתבת,, שלך
ויוי

dodo281

New member
הי ויו ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

קודם כל כף לראותך
אם אני מתוזמנת נכון - הרי שסיימת בהצלחה את הפרוייקט הענק שלקחת על עתמך. האם?! ובאשר לתרופות הומאופטיות/אלטר´: לדעתי - תרופות הומאופטיות יכולות לעזור, וכך אף קונבנציומאליות. הבעייה: תר´ קונבנציונאליות - נבחנות בקפידה רבה - הומאופטיות לא. כנ"ל לגבי חובת הדיווח על תופעות לוואי. ובאשר לסין ולמערב: הם בקשר
ואני ממשוכנעת שחברות הפרמצבטיקה המערביות לומדות מנסיונה העשיר של הרפואה הסינית ומאמצות כל שעומד במבחן, ממש כשם שהן מפשפשות במעמקי יערות הגשם. זה עסק כלכלי = כסף במהרה בימינו מאיץ החיפוש - בהשוואה למחקר אקדמי נטו. התוצאות - מובאות בפנינו - בצורת תרופות קונבנציונאליות - במוקדם או במאוחר. וכל הרוצה להקדים - את בדיקת החברות הפרמצבטיות ורשויות הבריאות - נוטל סיכון - ומקדים על אחריותו בלבד ! וארס דבורים - מי יודע. בהחלט מאמינה שדברים כאלו יכולים לגרום לשינוי במערכת=גופנו. אך האם מובטח משהשינוי יהייה לטובה? וכפי שאמרת - לטובה לטווח ארוך? אני אישית לא הייתי מסתכנת - למעט במקרה של מחלה טרמינלית. ומצב נפשי= מצב רוח - ?!?!?! הכי חשוב !!! גם לדעתי !!!!!!! למזלי - איני בדיכאון - אך לו לא היה זה כך, והייתי "נופלת " בעקבות התסמונות לדיכאון - ברור לי שהייתי נוטלת נוגדי דיכאון - במינון המתאים = הפסיכיאטרי !!! וזאת - דווקא משום - שמצב הרוח כ"כ חשוב - לצורך ההתמודדות עם מצבנו הפיסי, ותורם לכך המון. למה צריך לסבול ולהיפגע מי שסובל מחסר בסרוטונין - באופן הגורם לו לדיכאון - ולהימנע מנטילת מעלי רמות סרוטונין - לי לא ברור !!! ובדרכי - אף שגם אני מגיעה ממחוזות בהם אין זה רצוי להרבות בנטילת תרופות : כל מה שעוזר לגוף וגם לנפש ! - גם תרופות - רצוי גם רצוי. כך "חינכה" אותי חוויית התסמונות בת ה-7 שנים. תמיד נעים לראותך, ולהחליף עמך דברים -

sayv

New member
דודיק, אנא קראי ההודעה שכתבתי לסמדר

בעניין ההומופתיות

למעלה