תרופות לנסיעה

*שיר

New member
תרופות לנסיעה ../images/Emo101.gif

טוב, אז היום הגדול קרב ובא - מחר אנחנו נוסעים לתאילנד
לשבועיים שלמים.
איזה כיף לנו...
רק שלפני זה נראה לי שכדאי לעבור בסופרפרארם ולהצטייד בכמה תרופות. למישהי יש רעיון מה כדאי ומה מותר לקחת? מותר לי להשתמש בפניסטיל ג´ל? אקמול? ועוד משהו, מהבוקר יש לי טעם מר ומגעיל בפה. שום דבר לא עוזר להעביר אותו.
יש רעיונות מה עושים!?

ammy

New member
לגבי אקמול

מותר לך ( בדקתי עם הרופא) רק לא לקחת יותר מ-6 כדורים ביום.וחוץ מזה אין לי רעיונות , אבל שתהיה חופשה מהנה, תעשו חיים !!!

noasheli

New member
נשמע כמו שמתחילה לך צרבת

קחי איתך תרופה נגד. אני אישית משתמשת ב´רני´ שעוזר צ´יק-צ´ק ומותר כמובן לשימוש בהריון. אבל גם במקרה שאין לך כדור (מציצה) בהישג יד, כוס חלב ג"כ עוזר או כפית אבקת סודה לשתיה בכוס מים.

מירי פ

New member
לגבי כוס חלב....

חלב זה הדבר הכי רע לצרבת!!! הוא עוזר בהתחלה אבל אז המצב נעשה הרבה יותר גרוע. מנסיון של אחת שסובלת רבות מצרבות

*שיר

New member
../images/Emo5.gif אז ככה מרגישים כשיש צרבת!? ../images/Emo5.gif

איזה באסה. דווקא התכוננתי וקניתי TUMS, אבל זה בבית, ובינתיים אני משתגעת פה בעבודה...

tonti

New member
תנסי לאכול שקדים

קראתי שזה עוזר. אבל אני לא ניסיתי.

נירית1

New member
מנסיון שקדים מאד עוזר לצרבת ועדיף

אפילו להכניס אותם למקרר - ולאכול אותם קרים. גם מי קרח מאד עוזרים.

מיה :)

New member
נראה לי שקצת מוקדם לצרבות

הצרבות נוצרות מזה שהעובר גדל ומתחיל ללחוץ על הקיבה. אצלי הן התחילו מתישהו בחודש רביעי.

Lilachel

New member
פניסטיל ג´ל../images/Emo91.gif

על הדף המצורף לפניסטיל רשומה אזהרה לגבי נשים בהריון. שאלתי רופא עור והוא אמר שמותר להשתמש. בנוסף - שאלתי את הרוקחת בבית המרקחת והיא אמרה שכשהיא הייתה בהריון והיו לא בעיות גרד על עור הבטן - הרופא המליץ לה למרוח פניסטיל - אז כנראה שמותר. מה עשית בנוגע לחיסונים?

*שיר

New member
../images/Emo51.gif - חבר רוקח אמר לי שעבקרון

אין בעייה עם משחות אלא בעיקר עם תרופות שלוקחים דרך הפה. לגבי החיסונים - בדקתי טוב-טוב במשרד הבריאות ובמרפאת "למטייל", ואם נזהרים עם האוכל (לא אוכלים ברחוב, שותים רק מבקבוקים סגורים וכו´) אז אין צורך לקחת חיסון. דרך אגב, גם בעלי, לאות הזדהות, לקח רק נגד טיפוס...

Lilachel

New member
בנוגע ל - "אין בעיה עם משחות"

בנוגע ל - "אין בעיה עם משחות" -אז די צריך להיזהר כי אני יודעת שאפילו שמנים ארומטיים (מהסוג שהקוסמטיקאית עושה איתם מסאז´ בסוף טיפול פנים) - מסוכנים. אז שווה לבדוק לגבי כל תכשיר בנפרד. תעשו חיים

נירית1

New member
צריך להזהר גם ממשחות ורצוי תמיד

לקרוא את ההוראות ,יש משחות שהמרכיבים שלהם חודרים למערכת הדם, וזה כמובן יכול להגיע לעובר.

למעלה