תרופות - לתינוקות - עדכון קטן.

Iris-1

New member
תרופות - לתינוקות - עדכון קטן.

אז זהו לא עמדתי בזה יותר היום ובכיתי יחד איתה ותוך כדי בכי החלטתי סופית להוציא סימפוקל מהארון בטעם תות שדה ונתתי לה 1.5 CC והיא נרדמה ללא שיעולים. אני מקווה שסוף סוף יהיה לזה סוף לשיעולים האלה. הם יבשים וכואבים לי בלב מאד.

תרופה הומאופטית שפתרה לנו את הבעיה

לאורן היה שיעול נוראי ומטריד, היישר מהריאות. יש סירופב הומאופטי בטעם תפוח של מעבדות הומגליל - אלה שיש להן את גליקול נגד הגזים. הסירופ נקרא דרוז-טוקס והכי חשוב זה לא הכמות כמו להקפיד על נתינה 3 פעמים ביום, ממש מחולל פלאים.

בדיוק בדקתי אצלי בסלסלת התרופות

ומצאתי בדיוק את הסירופ שאת מדברת עליו. גם שחר קיבל אותו שלש פעמים ביום וזה לא עזר בכלל
נראה כי שום תרופה לא עובדת על שחר בכלל. ואם כבר על שיעולים וסירופים דיברנו אז הרופא נתן לי סירופ נגד שיעול (בשבילי לא בשביל שחר) ולמרבה הפלא הסירופ אכן עזר! מימי לא ראיתי סירופ נגד שיעול שעוזר. טל

המלצה אישית על תכשיר הומאופטי

התכשיר מאד עזר לנו (כמו הגליכל!) שייך לחברת הומגליל יש בכל ה בית מרקחת. אין לי זכויות פירסום אבל בהחלט עזר לנו השתדלי להפחית ממוצרי החלב, אם יש ליחה

בטח שנתתי - לכן זה מה שהציל אותנו

אורן היתה חולה עם חום ונזלת וכמובן שיעול. לא נתנו כלום והכל עבר חוץ מהשיעול שירד בעוצמתו. אחרי חודש הוא שוב חלתה, אבל הפעם עם שיעול חזק ואז נתנו את הסירופ. היא ממש תופסת את המזרק ביד ומכניסה לפה ומוצצת את הסירופ. מאז- טפו, טפו, אין שיעול.

למעלה