תרופות מאוחרות נגד ניוון

dinnnagod

New member
תרופות מאוחרות נגד ניוון

רציתי לשאול על פי הידוע לכם, מהם התרופות החדישות ביותר כנגד ניוון תאי המוח ? האם אביקסה היא החדישה ביותר או שיש תרופה עוד יותר מאוחרת מזאת ? נגד ניוון - כולל גם להאטה של ניוון התאים.

zs1957

New member
אתר עמותת אלצהיימר

יספק לך את כל המענה לגבי נושא התרפות. זהבה שחם

dinnnagod

New member
ההפניה מכאן לאתר אחר הזויה מאוד

הייתי שם באתר ובאתר אין תשובות לשאלות שלי. הרי כולם שולחים אותי לפורום זה, לא נראה סביר שמישהו מצפה ו/או יצפה משכאן ישלחו אותי פתאום לאתר אחר. זה מאוד תמוה ומוזר.

אירילה

New member
תרופות המאטות ניוון תאי מוח ../images/Emo10.gif

לצערנו הרב , אין עדיין כל חדש תחת השמש בנושא תרופה חדשה המאטה את התנוונות תאי המוח ,הלוואי וכך היה ,כל התרופות נועדו אמנם להאטת קצב התקדמות המחלה אך עד כמה שידוע לי טרם הופצה בשוק תרופה חדשה בנושא ,ייתכן כי התרופות תופענה בשמות גנריות אחרות ,אך נכון לעכשיו לצערנו התשובה היא כי - אין!! אני בטוח כי הגולשת זהבה לא התכוונה לשלחך כך סתם ,אלא מתוך מידע נוסף על התרופות והטיפול במחלה. לרשותך עומדים כאן בפורום קישורים רבים גם בנושא התרופות ומחקרים שונים. שיהיה לך יום טוב ורק טוב גרשון/מנהל הפורום

zs1957

New member
הפורום עובד בשיתוף פעולה עם

עמותת אלצהיימר.יתכן שהאתר לא לרוחך ואני בהחלט מסכימה שהוא טעון חידוש. לא נשלחת "למדור לחיפוש קרובים". עמותת אלצהיימר עובדת בשיתוף פעולה עם הפורום.צוות ההסברה של הפורום עובד עם העמותה.חברי צוות ההסברה חברים בעמותה ואף מהל הפורום חבר בעמותה ובועד הנהל של העמותה. הפורום הוא גוף עצמאי שמשתף פעולה עם העמותה. העמותה מסייעת לחולים ולבני משפחותיהם ואף מקיימת קבוצות תמיכה. שאלות לגבי תרופות חדשות ויעילותן יש לשאול נוירולוגים או פסיכוגריטרים אין אנו רופאים ואיננו מוסמכים לענות בנושא תרופות. אלה שאלות שיש להפנות ישירות לרופאים. כל טוב, זהבה שחם

פנטזי1

New member
האמת שבאתר אין שום חדש,

מאז שאני מכירה את האתר הזה לא התחדש שם שום דבר ,לא נראה שהוא מתעדכן בכלל.כך שהפניה לאתר לא עונה על השאלה של הכותב.

פנטזי1

New member
עד כמה שידוע לי אין תרופות חדשות

האביקסה היא התרופה האחרונה שנמצאת בשוק,וגם לגביה אין ודאות שהיא עוזרת כמולגבי שאר התרופות.

למעלה