סוציאליזם=אנטי דמוקרטיה.
למה אנחנו צריכים להתגאות בזה? זה בושה! אנחנו חיים במדינה שמספרת לכל העולם ואחותו שאנחנו דמוקרטיה בזמן שהיא שודדת אזרחים חפים מפשע. מה חיובי בארגון שמטרתו היחידה היא עידוד התנהגות טפילית והטלת האשמה על המדינה ואזרחים חפים משפע? האנשים האלה כן מכריחים אנשים לממן להם טיפול רפואי, אין פטור מתשלום ל"ביטוח" לאומי. המדינה זה אני ואת וכל שאר האזרחים, הכספים שלה מגיעים מהכיס שלנו וממנים אנשים אחרים, האנשים האלה מכריחים אותנו לשלם על הטיפול שלהם, הכסף הזה מגיע מהכיס שלנו, האזרחים. מדינת ישראל צועדת בצעדי ענק לכיוון הקפיטליזם(למזלנו, אם היינו ממשיכים עם הסוציאליזם היינו קורסים). הערכים האלה, שהם חיובים לכאורה, הם עריצות ואידאליזציה של הפשע. הדמניה הזאת כן פורצת לבתים שלנו ולוקחת כסף, אין שום סיבה שנממן אנשים אחרים, כל אדם אחראי רק לעצמו ואלה שהוא בחר להיות אחראי עליהם. למה המערכת הזאת צריכה לעזור לאנשים לממן תרופות? למה הם לא חסכו כסף? למה זה התפקיד של המדינה? מי שרוצה לעזור לחולים, שיעשה את זה בעצמו, למה צריך להעניש את כל האזרחים בשביל זה? כל המדיניות הזאת מבוססת על "מגיע לי" ועל "יאללה, בוא נדפוק את המדינה", זה הסיבה לכך שמערכת הרווחה קיימת, כדי שאנשים בצרה יוכלו לחיות על אחרים וכדי שאנשים בריאים יתנהגו בטיפשות כי תמיד יש מישהו שישלם בשבילם. " וזה התואר שהמדינה שלנו רוצה להתגאות בו. למרות שהיא מזה לא. ולטעמי (הן כחברת תנועת נוער של "חולצה כחולה" והן כאדם), זה דבר חיובי. האנשים האלה לא "מכריחים" אותך לממן להם טיפול. הם מחריכים את המדינה. והמדינה היא אתה ואני וההוא וכל מי שגר בה, ובחר לגור במדינת ישראל, שהיא מדינה סציאליסטית. מדינת רווחה, דאגה של המדינה לאזרחיה, עזרה לזולת בשעת צרה. הערכים האלה אומרים לך משהו? המדינה הזאת לא "פורצת לבית שלך ולוקחת כסף". זאת דרך אנוכית להסתכל על העניין. היא עוזרת לאדם חולה שלא יכול לממן את התרופות שלו לבדו לחיות. בעזרת הכסף שלך, כאזרח שבחר (אני מניחה) לחיות במדינה סוציאליסטית. יש למדיניות הזאת תחלואים שנובעים מהשקפת ה"מגיע לי" וה"יאללה, בא נדפוק את המדינה" ורעיון הקומבינה ההו-כ"כ-ישראלי, אבל היא עדיפה בהרבה על מדיניות הקפיטליזם כפי שהיא מודגמת בארה"ב. למה זה תמיד קורה, שברגע שכל האנשים שבוכים שהמדינה לוקחת להם כסף חולים במקרה באיזה מחלה סופנית שלא כלולה בסל התרופות, הם ישר רצים להפגין ש"המדינה הזבל לא דואגת לתושבים שלה"?" מתי פעם האחרונה זה קרה?