תרופות נגד בחילות בעד או נגד?

orli12341

New member
תרופות נגד בחילות בעד או נגד?

הייתי שמחה לשמוע חוות דעת שלכן לגביי כדורים נגד בחילות

האם כדאי לסבול בשקט ולחכות שהתקופה הזאת תעבור או כן "להתמכר" לתרופות
נגד בחילות?
אני התחלתי לקחת דיקלקטין ולמרות שהוא בהחלט עוזר, אני לא לוקחת אותו בלב שלם. כאילו פוחדת שזה עיוזר למשהו אחד ו"דופק" משהו אחר...
מה אתן חושבות?

אני בעד להמנע כמה שאפשר אבל לא לעבור את הגבול

אף פעם לא סבלתי מבחילות חמורות כך שאני לא מרגישה שיש לי ממש זכות לייעץ לך. אני בטוחה שכבר ניסית את כל תרופות הסבתא , אם את מרגישה שאת סובלת ולא יכולה לתפקד אז נראה לי שכדאי לשחרר ולקחת את התרופה. במינון הכי נמוך שעושה את העבודה.
את יכולה לברר לגבי רפואה אלטרנטיבית, אם מתאים לך, שמעתי שיש הטוענים שזה עוזר.
&nbsp
בעצמי, תמיד נמנעתי מתרופות , אבל עכשיו מזריקה יום יום קלקסן כי יש רופאים שחושבים שזה מגביר סיכויים להריון שלם ותקין.

אין לזה תשובה חד משמעית

אני באופן כללי מנסה להימנע מתרופות, על אחת כמה וכמה בהריון, אבל זה לא אומר שצריך לסבול. אם קשה לך לתפקד, אם הבריאות שלך נפגעת כי את מקיאה או לא מסוגלת לאכול כמו שצריך, עדיף לקחת תרופה.
אני סבלתי מבחילות ממש קשות לאורך 10 שבועות ומדי פעם לקחתי זופרן. זו לא הייתה ברירת מחדל, לא הייתי קמה בבוקר וישר לוקחת כדור והיו הרבה ימים שחרקתי שיניים והעברתי ערב עם בחילה, אבל כשהמצב היה ממש רע, כשידעתי שאני צריכה להיות במיטבי לפני פגישה בעבודה, כשידעתי שאני הולכת לעמוד בפני מצב שללא ספק יגרום לי להקיא (נסיעה, בישול ארוחת ערב אצל חברים) וגם סתם כשהיה לי קשה והייתי צריכה לנוח מההקאות - לקחתי כדור.
אני מאמינה שתמצאי מה עוד מקל עלייך חוץ מכדורים, כך שלא תצטרכי לקחת אותם כל יום.

למעלה