תרופות נגד מחלת ים

דמיטרי

New member
תרופות נגד מחלת ים

שבוע הבא - טסט מעשי מסכם. עד עכשיו לא הייתה לי בעיית מחלת ים, אך אם דווקא ביום הטסט הים קצת יעלה - לא רוצה להסתכן. האם מישהו יכול להמליץ על טבליות או מדבקות או כל דבר אחר, כולל איפה קונים?

lizard

New member
חצי כדור/כדור טרוומין

אבל !!! תנסה קודם בשיעור. קח בחשבון שטרוומין מרדים. מה שכן הוא גם מרגיע
מיכה

דמיטרי

New member
מרגיע זה טוב

רק שלא ירגיע עד כדי כך, שאכנס ב"טדי" בלי להרגיש (ולהתרגש) בכלל
האם צריך מרשם בשביל טרוומין הזה?

lizard

New member
לא.

תראה אני שוקל מעל 100 קילו, כדור אחד הוציא אותי מהתפקוד. כלומר,כמעט נרדמתי בשעה הראשונה אחרי שלקחתי אותו והייתי די מטושטש במשך היום. (מה שדווקא עזר,הביצועים שלי היו אחלה..חחח)

בת ים

New member
הכה את המומחה../images/Emo22.gif

הי דימטרי. מניסיוני הרב והמר, כמה עצות: לא לנסות מדבקות לטסט, בפעם הראשונה, אם אתה לא מכיר אותן, הן נוטות לגרום לתופעות לווי קשות ומשונות. יש כדורים טבעים בכל בית מרקחת שנקראים-קוקולין-לפעמים עוזרים ולפעמים ממש לא-אין כאן פתרון חד משמעי. טרבמין-כדורים נגד בחילות בקופסא כתומה, חזקים ביותר, נוטים להרדים, מומלץ לקחת חצי כדור (אם אתה איש גדול-אין מנוס מלקחת כדור שלם). כדורים אלו עובדים מצויין-אין בחילות. אבל, הפה נוטה להתיבש ןלכן יש להצמד לבקבוק מים.יש לקחת כשעה לפני הטסט. מנסיון, כשאתה בפעילות אינטנסיבית ויש לך מחויבות להיות ער-אתה לא נרדם. והטופ שבטופ-אבל לצערי אין כרגע למצוא בארץ (אולי תנסה בכל זאת לחפש) דרממין ועדיף נוסחה 2-אין בחילות ואין עייפות-פשוט ניסים ונפלאות. אבל...בארצנו הקטנטונת יש ויכוח בין היבואן למשרד הבריאות בעניין מחירי היבוא ולפיכך קבל שלם של אנשים מוכי בחילות, סובלים בשקט
לסיכום: קח טרממין (מורכב מאותו חומר של הדרממין) ותקווה לטוב. בחילות לא יהיו לך, אבל שמור על עירנות ובקבוק מים בצד. בהצלחה

lizard

New member
עוד משהו חשוב לא פחות

תיהיה מוכן נפשית לים רוגש. רק שתדע שעדיף לך ים עם רוח של 9-10 קשר מאשר ים כמו שהיה לי היום. היה כמעט שתיל, בלי רוח בכלל וכמעט ללא גלים לחלוטין. הבעיה בים שכזה היא שדבר ראשון נוטים להרדם על ההגה ודבר שני זה שקשה לתקן טעויות וקשה מאוד לראות מאיפה באה הרוח. לעשות מהפך בלתי מבוקר יקח לך אותו זמן כמו ברוח של 5 קשר ורוח של 10 קשר. אבל ברוח של 5 אתה לא תהיה מודע לזה אם לא תשמור על עירנות גבוהה למצב הכ"ש. כשיש רוח חזקה מרגישים אותה יותר טוב. ותראו מי שמדבר, בקושי 4 שעות אחרי טסט מוצלח (במקרה הזה) וכבר נותן עצות...חחח
מיכה

aalexx1

New member
,תנסה

מנסיוני כדורי ´סטונרון´ - מומלצים בקש מרופא המשפחה בהפלגה שלנו ניסינו אותם עבדו היטב ללא תופעות לוואי לעומת זאת כדורים הומאפטיים ששמם אינו זכור לי לא השפיעו כלל

בת ים

New member
אפרופו דרממין-קבלו בדיחה../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

איש אחד נכנס לסוכנות נסיעות ומזמין שבועיים של שייט תענוגות על אוניית פאר, עבורו ועבור החברה שלו. שלושה ימים לפני השייט, מתקשר הסוכן מודיע לאיש שהשייט בוטל, אבל במקום השייט המבוטל יש אפשרות להרשם לשייט אחר בן 3 ימים. האיש מסכים ונכנס לבית מרקחת, שם הוא קונה 3 דרממין ו3 קונדומים. למחרת מתקשר הסוכן ומודיע לאיש כי עכשיו ניתן להזמין שייט בן 5 ימים, האיש מסכים, חוזר לבית המרקחת וקונה עוד 2 דרממין ו2 קונדומים. יום למחרת שוב מתקשר הסוכן, הפעם הוא מציע שייט בן 8 ימים. האיש מסכים ו....חוזר לבית המרקחת וקונה עוד 3 דרממין ו3 קונדומים. לבסוף שואל אותו הרוקח: " תגיד לי, אם זה גורם לך לבחילה, למה אתה ממשיך לעשות את זה?"

למעלה