תרופות סבתא לשלשולים

gagi30

New member
תרופות סבתא לשלשולים

הילד שלי בן השנה ושמונה משלשל ללא הפסקה כבר שבוע .. ניסיתי אורז מבושל ומי אורז ,צנימים,בננה ,חלב צימחי עם דיסת אורז . ועכשיו בהמלצת הרופא קניתי איזוסטאר (משקה ספורטאים) להחזיר לו את המלחים והמינרלים שאבדו . מה עוד מומלץ ?????

שלום

דבר ראשון להוריד לחלוטין מוצרי חלב,שמן,ביצים,פירות וירקות. לבשל גזר ולתת לו. פירה. אבקת חרובים(יש בכל חנות טבע) מעולה לעצירת שלשול. תכיני קערית עם רסק תפוחי עץ טבעי והוסיפי חצי כפית א. חרובים. ואסידופולוס-הכי חשוב. להתחיל לתת לו כל יום את המנה המומלצת.ולהמשיך גם אחרי שהשלשול נגמר.יש לקנות בכל פארם וחנות טבע. של סולגר ממש טוב לדעתי. תקבלי הנחיות בחנות. ואולי לבדוק ממה נובע השלשול?

gagi30

New member
בנוגע לתשובה

קודם כל תודה על כל העצות !!!! פירה וגזר באמת אני נותנת לו כבר שבוע ..את השאר אנסה ליישם . השלשול כך נאמר לנו נובע מוירוס .. לקחנו בדיקת צואה וספירה דם הכל תקין ! אגב מה זה אסידופולוס ??

פרוביוטיקה-כמו ביוגורט ../images/Emo13.gif

חיידקים פרוביוטים הם חיידקים ידידותיים דנמצאים באופן טבעי במקיבה שלנו אבל במצב של שלשול/חולי בקיבה/חולשה במערכת החיסון או כשנוטלים אנטיביוטיקה,יש להם נטייה להחלש מאד. מומלץ מאד ע'י רופאי משפחה וילדים להוסיף לילדים(במיוחד) ומבוגרים פרוב' על בסיס קבוע. אפשר דרך היוגורט(ביו) אבל כשמצוננים ומשלשלים-עדיף בלי מוצרי חלב. אני מעדיפה את האבקה או קפסולות.

בשמחה ו...

שתהיה לך לידה טובה

שגיא 1991

New member
דבר שפותר הכל בשניות אחדות

יש לסבתא שלי משקה כזה שהוא בא מצ'כיה שמה מ21 מעיינות (תשאלו את רויה שהבן שלה היה חולה מה סבתא שלי נתנה לו) בקיצור נותנים את זה שותים והוא מבריא אני לא יודע מידע על המקום רק שניתן לקנות את זה במזרח אירופה(תשאלו את רויה מה קרה שהוא היה חולה!).

למעלה