תרופות

nady4u

New member
תרופות

ניסיתי המון תרופות לשיכוך כאבים ולכל אחת מהן תופעות לוואי קשות. כעת אני פוחד לנסות תרופה חדשה - מה לעשות ? ניסיתי גם תרופה אחת לנפש - חשבתי אולי יעזור, וואו, לקחתי חצי כדור והתופעות לוואי כל-כך קשות.... מהתרופות האלו אני יותר חושש.

נימ 1

New member
התרופות ל"נפש"

כפי שאתה קורא להן (כוונתך ברורה) או הנוירולוגיות , יכולות לגרום להשפעה חיובית של מ-מ-ש. אבל , לפעמים כדי לצלוח ולהגיע לשלב שהן משפיעות, צריך לעבור תקופה (בין אם שלושה ימים, שבועיים או חודש) יחסית קשים עם תופעות לוואי. פשוט צריך להתייעץ טוב טוב עם רופא , אולי לקחת מינון הרבה יותר נמוך בהתחלה, או בשעות מסויימת של היום , עם אוכל/בלי אוכל וכו'. מה שתארת מאוד נפוץ - וזה מה שמרתיע רבים (וגם אותי) להתחיל עם ההרפתקה של תרופות כאלה.. למרות שאני אומר לך , במבט מהצד - באופן שקול ו"אובייקטיבי" , יכול להיות שהתרופות האלה ממש יעשו טוב אחרי תקופת ההסתגלות... צריך לקחת את זה בחשבון כדי להתגבר על שלב המעבר. להגיד לך שהן אידיאליות ? ממש לא. להגיד לך שאולי אחרי חודשיים , אתה תודה לאלוהים שהתחלת לקחת אותן ? אולי כן.

11161

New member
לגביי

הפספוס הכי גדול שזיהיתי אצלי, זה שלקח לי לא מעט שנים להגיע לנוגדי דיכאון. היה יכול לעזור לי להצליח הרבה יותר, בשנים שלא לקחתי.

ענתר

New member
הבת שלי לוקחת הרבה זמן את התרופות הללו

שום דבר לא עזר לחלקן היו תופעות לוואי מחר נגדיל את המינון לליריקה אולי תיהיה סוף סוף הקלה

kikona126

New member
הפתרון הוא מרפאת כאב

שםכאבדן הם יכנו תרופות או יתאימו תרופות במיוחד בשבילך

למעלה