תרופות

תרופות

אני עומדת להתחיל טיפול פסיכיאטרי בעקבות הבעיה שלי, של פחד מוגזם מחיידקים ומחלות. אני הכי מוטרדת מעניין ההשמנה, ורציתי לשאול האם זה נכון שמשמינים מהתרופות? אם כן,האם זה "פותח" תאבון, או פשוט משמינים סתם ככה? כמה משמינים? האם זה נעצר ואחרי כמה זמן? תודה רבה אני מיואשת

קודם כל ../images/Emo50.gif

אני מקווה שתקבלי תגובות מאנשים שיוכלו לענות לך מנסיונם עם תרופות. אני רוצה להפנות את תשומת ליבך גם לפורום תרופות בתפוז וגם לקישור לפורום של פסכאטר שעונה לשאלות על תרופות. בכל מקרה- בהצלחה רבה!! את בוודאי נירגשת. שתפי אותנו מה קורה ואל תהססי לשאול את הפסכאטר שאת הולכת אליו את כל השאלות שמטרידות אותך. סמכי על עצמך. אם את מרגישה לא נוח לדבר איתו- תוכלי לפנות למישהו אחר. זו לא חתונה קתולית. מחזקת אותך בדרכך

בוזיקית

New member
הי פילפלונת...

אני שוקלת 100 ק"ג (בגלל מחלה הורמונלית ובנוסף הפרעת אכילה), וגם מטופלת בתרופה בשם "לוסטרל" שפשוט הצילה לי את החיים (לאחר תרופות מסוימות שלא עזרו כלל) מבחינה נפשית. מהניסיון שלי - התרופות לכשעצמן אינן "משמינות" - חלקן פשוט מגבירות את התיאבון, אך לא במקרה שלי. אצלי זה רק מהבעיות שמניתי לעיל. צדקה גילה שביקשה ממך לפנות לפסיכיאטר שלך ולשאול אותו את כל השאלות, משום שהוא יוכל להתייחס אלייך ספציפית, אחרי בדיקות דם ככל הנראה, ומתוך הידע המקצועי שלו.

שאלה חשובה

תודה לכולם על העזרה, האם לפני קבלת תרופות מהפסיכיאטר צריכים לבצע בדיקות דם כלשהן??? מה הם בודקים? עשיתי לפני חודש בדיקות דם כלליות, והתור שלי לפסיכיאטר עוד שבועיים. האם יש צורך להביא איתי את התוצאות?

בוזיקית

New member
עד כמה שאני זוכרת צריך לעשות

בדיקות דם, אך לא בטוחה (זה היה לפני הרבה זמן). כמובן שאם תתבקשי לערוך בדיקות דם, תצטרכי להביא איתך את התוצאות. מדוע לא תתקשרי למרפאה הפסיכיאטרית, היכן שהזמינו אותך, ותבררי שם? זה הכי פשוט...

subtitles

New member
במקרה שלי... ../images/Emo142.gif

בדיקת הדם נעשתה אחרי כמה חודשים של שימוש בתרופות.. כדי לבדוק שהכל בסדר.. בדיקות שגרתיות וכלליות שכאלה. אבל אם כבר עשית.. למה שלא תביאי
לא נראה לי שזה יזיק

למעלה