תרופות

תרופות

הייתי מעונינת לדעת האם קופת חולים כללית משתתפת בעלויות של התרופות כי מה שאני קוראת כאן הכל על חשבון החולה העלויות של התרופות יכולה להסתכם ב2000 ש"ח לחודש כגון ממוריט +אביקסה = 1400 שח אבקש עדכונים כי אני עומדת לסגור עיסקה עם חברה סיעודית בעניין עובד זר ולא לקחתי בחשבון את התרופות כי היה ליברור שהקופה והביטוח המשלים מממנות את העלויות.

אנימו

New member
תרופות

איביקסה -לא בסל עד כמה שידע לי. הרופא שרושם את התרופות אמור לדעת והביטוח המשלים מתעדכן אוטומטית לגבי המחיר בשעת הקניה בבית המרקחת של הקופה ולגבי חולים כרוניים יש עלות מקסימלית חודשית. יתכן שאפשר לברר את הזכאות והסל אצל הרוקח. לגבי ממוריט - לא ידוע לי. אקסלון - בסל. השאלה איזה תרופות מקבל החולה שלכם. בהצלחה לקראת העסקת העובד הזר.

zvooloon

New member
קופת חולים משתתפת בתנאים מסוימים

וצריך לא לוותר. אביקסה, למיטב ידיעתי, עדיין לא כלולה בסל התרופות. אקסלון וממוריט כלולות בסל התרופות. כשרק חשדו במחלה אנחנו קנינו אקסלון על חשבוננו, ורק כשהיתה בידינו אבחנה בכתב של אלצהיימר-דמנציה החלה הקופה לשלם. רופא המשפחה כתב מכתב לבקר התרופות של קופ"ח כללית והלה אישר אקסלון וכשהתעקשנו דווקא על ממוריט כי האקסלון הפסיק לעבוד- אישר ממוריט. לפי מיטב הבנתי כדי להמשיך לקבל את התרופות האלה אסור שתהיה ירידה מהירה מדי בתוצאות בדיקת המינמנטל, האלצהיימר צריך להיות בשלב סטטי יחסית. יש קריטריונים ברורים לקבלת התרופה במשרד הבריאות, אינני זוכרת איפה קראתי אותם. אחרי שמקבלים אישור מקופת חולים לקבל ממוריט מתחיל השלב השני. בסופרפארם לא מוכרים ממוריט לחברי הקופה, רק באופן פרטי, כי כך, לפי מה שאמר לי הרוקח בסופרפארם, קופ"ח מנסה לחסוך בהוצאות. היא יוצאת מתוך הנחה שיש אנשים שיישברו מהבירוקרטיה וייקנו את התרופה, שמחירה כ-750 ש"ח לחודש, באופן פרטי. אפשר לקנות אותה רק בבתי המרקחת של הקופה, ובעצם לא אותה, אלא תרופה בשם אסנטה. מהי אסנטה? נוירולוג שדיברתי איתו אמר שהאסנטה זהה לממוריט, ממקורות אחרים שמעתי שלא בדיוק. צריך לבדוק את הנקודה הזאת. זה, לעת עתה, כל הידוע לי. בהצלחה.

פנטזי1

New member
לגבי השתתפות הקופה בתרופות

אצלנו קופת חולים מאוחדת אישרה את האריספט כי הוא כלול בסל התרופות.לגבי האביקסה הוא לא כלול אבל הקופה נותנת הנחה ,במקום 708 ש"ח זה עולה 530 בערך.

מני בר

New member
איזה עובד תעסיקו?

גבר,אישה? האם האב מוכן לקבל מישהו שיגור איתו?

למעלה