תרופות

ענתי44

New member
תרופות

בגלל קשיי הבליעה של אמא היא מתקשה גם לבלוע תרופות. יש תרופות שהן חיוניות עבורה ואי אפשר לוותר. למשל תרופות של אפילפסיה. הבעייה שאסור לרסק אותם. אני מכניסה אותן לאוכל ואמא בולעת את האוכל אבל יורקת בשקט את הכדור ומחביאה אותו מתחת לכרית או בכסא הגלגלים. היום היה אמור להיות לה תור במרפאת זכרון. אני שלחתי פקס עם מצבה כיום ושאלה האם ניתן להחליף את התרופות האלו לסירופ, ואני יודעת שיש. הבעיה שעד שלא אקבל מכתב מניארולוג לרופאת המשפחה אסור לשנות כלום. בחוק. התקשרה אליי מזכירת המחלקה ואמרה לי לבוא בלי אמא לתור. עם המסמכים מבית החולים. עשיתי שמיניות באוויר כדי לדאוג לשמירה על אמא ולנסוע ואז התברר לי שהרופאה בלי לראות את אמא לא מוכנה אפילו לקרוא את מכתב השחרור מבית חולים. הניארולוגית הקבועה שלה לקחה חופשת לידה ארוכה ואני דואגת. מה יהה אם אמא תצא מאיזון בגלל חוסר בתרופה ותתחיל לקבל התקפים של אפילפסיה זה עלול להיות קטלני. האם מישהו מכיר איזה פטנט טוב לתת כדורים בלי לרסק?

ענתי44

New member
זה מה שאני עושה לאנטיביוטיקה |רופאה

אבל הכדורים הספציפיים האלה אסור בשום פנים למהול או לרסק

ענתי44

New member
תרופות לאפילפסיה

דפלפט ואפנטואין. תרופות שמונעות מאמא התקפי אפילפסיה. היא פשוט יורקת אותם ואסור לרסק את הדפלפט. הנירולוגית אמרה שיש בסירופ כי גם ילדים לוקחים אותם.

אסתרס

New member
לענתי תרופות

אני מסתמכת על ספר שנקרא "מדריך למידע ויעוץ תרופתי" של ד"ר שמעונה יוסלסון סופרסטיין" בעמוד 580 נכתב תחת הכותרת; צורות שיווק בישראל teva( syr. 'sodium valporat 200 mg /5ml f כלומר יש סירופ האם הרופאה נתנה לך? אני מאוד מקווה לאמא אסור ליהיות ללא תרופה . שבת שלום אסתרס

ענתי44

New member
אני יודעת שיש סירופ

הבעיה שעלפי חוק רק הנירולוגית רשאית לתת הוראה להעביר את אמא לסירופ. נסעתי אתמול לבית חולים במגמה שיתנו לי הוראה אך הרופאה שלה בחופשת לידה והרופאה השניה סירבה. מה שאני מתכוונת לעשות זה להזמין נירולוג באופן פרטי. כי ברור לי שיציאה מאיזון קטלני לאמא. תודה לך אסתר ושבת שלום

אסתרס

New member
סרוב של הרופאה?

איך זה ייתכן שסרבה לתת את אותה תרופה במצב צבירה אחר ?! מה, היא לא רופאה? היא לא יכלה להתייעץ עם רופא בכיר? אני לא מבינה, הרופא הפרטי לו מותר לתת התרופה ,כשאפילו התיק הרפואי לא לפניו? האין פה הזנחת חולה עי הרופאה?! אני לא הייתי שותקת. בינתיים אני מקווה שאמא במצב טוב, תהיי חזקה אסתרס

ענתי44

New member
היא טענה

שבלי לראות את החולה היא לא יכולה לתת כלום. היא אפילו לא ראתה את המסמכים הרפואיים. רק הקשיבה לדבריי. במצב שנוצר אני לא נכנסת לזה האם הרופאה צודקת או לא. לאמא ביטוח משלים ולכן זכאית לחוות דעת נוספת. אני אזמין נירולוגית ואקבל את מה שאני זקוקה לו.תודה לך אסתר היקרה על דבריך וברוכה הבאה אלינו לפורום. ללא ספק נוכחותך מועילה.

התנהגות הרופאה

הבירוקרטיה והחצלה אינן חיות יחד אצל אותה תרופה, גם בעלי מקבל התקפי התכומויות דמוי אפילפסיה הניאורולוגית הסבירה לי כי ישנם אולי אלצהיימר שמקבלים תופעות כאלו הוא מקבל נגד ההתקפים lamodex 2 כדורים ביום, בבקר ובערב וזה עוזר, שלר אפתח פה לשטן, כבר עת ארוכה שלא קבל התקף. כדור זה ניתן לרסק. תתענייני. בהצלחה.

ענתי44

New member
לאמא יש אפילפסיה המון שנים

הרבה לפני האלצהיימר או האירוע מוחי. לפני 4 שנים היא אושפזה בבלינסון ושם החליפו לה את הכדורים ומכמה התקפים ביום יש לה פעם פעמיים בשנה. לכן הנירולוגית הקבועה שלה מתעקשת על דפלפט ואמרה לי שיש סירופ. הבעייה שהיא בחופשת לידה ארוכה. מעבר לשלושה חודשים. לא נורא אני אזמין נירולוגית פרטית ואז הכל יסתדר.

דלי24

New member
פשוט לא הגיוני!

אל תוותרי במרפאה הנוירולוגית. את ההמלצה להמשיך תרופה קבועה בצורת מתן שונה יכול לרשום כל רופא במרפאה הנוירולוגית לאחר עיון בתיק הרפואי. חופשת לידה אינה בשום אופן סיבה לשים את המטופלים על "הולד"! אני מוסרת לך את המידע מניסיוני המקצועי האישי. תתעקשי. אבסורד שתזמיני נוירולוג פרטי לשם כך.

ענתי44

New member
את צודקת

אבל אני לא יודעת אם יש לי את הזמן הזה להתעקש. כי זה יגזול זמן והחשש שלי, שאמא תצא מאיזון.

למעלה