תרופת סבתא מענינית לטיפול

חריקת

New member
זה לא בישבלי זה לבני, תוכל לפרט

קצת יותר על המסכה מה הוא עושה איפה קונים מחירים וכו' \תודה רבה.

עוז46

New member
המסכה, ויש ירוקה

היא בעצם חומר טבעי שכותשים במכרה בו יש את החימר והוא בעצם סופח את השומנים והרעלים מהעור. כמה פעמים לשים? - לפחות 3 פעמים בשבוע אם העור מאד בעייתי. אבל לא לשכוח למרוח קרם לחות. מסיכת חימר טבעית. קונים חימר בבית טבע (בא באבקה עולה עד 20-40 ש"ח), מערבבים בערך ביחס של אחד לאחד עם מים (לכל הפנים יש צורך ב-2 כפיות חימר ו-2 מים) ושמים ל-20 דקות מקסימום (או עד שזה מתייבש...) ויש שמוסיפים 3 טיפות לבנדר למסכה. ואפשר אחר כך למרוח קרם פנים מזין או שמן זית להרגעת העור. רצוי מאוד לעשות פילינג זרעי פשתן וסבון סלק סוכר לאחר שטיפת הפנים בשמן הידרופילי (מצויין להסרת איפור) ורק לאחר מכן מסכה.

חריקת

New member
ניגשתי לקנות את 2 הדברים האלה

המוכרת הסבירה לי שהשמן הזה זה הדבר הכי גרוע שאפשר לשים על עור שסובל מפצעי בגגרות ובקשר למסכה הירוקה היא לא המילצה בחום אבל בכל מקרה לא היה לה היא המליצה לי על משו אחר. אני יחפש את המסכה הירוקה אבל בלי לשים את השמן זה בעיהה?

עוז46

New member
שמן הידרופילי

לא טיבעי לכן לא מקובל בבתי טבע.( אולי אצל קוסמטיקאיות) בסך הכל לניקיוון העור ואפשר להחליפו בכל חומר ניקוי טיבעי אחר.( פשוט אני ובת זוגתי אוהבים אותו. ), הניקיון וחטוי העור לפני הטיפול חשובים מאוד, ושוב , יכול עם כל חומר טוב שמאזן את השומניות אחר, שמוכר לך. עם ברצונך עוד טיפים אז בצד שמאל למעלה ישנה חלונית עם ציור של זכוכית מגדלת. רושמים את המילה שרוצים עליה מידע, כמו פצעונים, פצעי בגרות וכו' ולוחצים על חפש שלידו.

למעלה