תרופת רואקיוטן

• פותח הנושא HB24
  • פורסם בתאריך

HB24

New member
תרופת רואקיוטן

שלום רב, אני בת 24 ויש לי פצעים בפנים (אקנה) והלכתי לרופא עור ונתן לי מרשם לתרופת הרואקיוטן. לפני שאתחיל להשתמש בתרופה ביררתי באינטרנט מידע על התרופה וקראתי שהיא מסוכנת אם אני אכנס להריון בשנתיים הקרובות ואני תיכננתי להריון בעוד שנה .אז בבקשה אני רוצה מידע על התרופה ואם היא בדוקה ואם היא לא תזיק בעתיד בהריון אפילו אחרי השנתיים מהשימוש בה תודה מראש

אקנה אפשר לטפל בלי רואקוטן ונזקיו

שלום לך אפשר לטפל באקנה ולהשיג תוצאה דראמטית בלי רואקוטן ונזקיו. צדקת בחששך. רואקוטן מגביל כניסה להריון כ 3 שנים לאחר סיום הטיפול בו. הטיפול האלטרנטיבי אינו נופל מרואקוטן ואף עולה עליו לא אחת. הקישי על הקישורים המצורפים והמתיני כ 2 דקות לטעינת הדף. שלום ליאת צדקת בקביעתך כי לאנטיביוטיקה השלכות עתידניות. ואמנה חלק מהן. 1. שימוש אנטיביוטי ממושך פוגע בפלורת המעי ובמושבת החיידקים הטובים המגינים עליה. כאמור אנטיביוטיקה כנגד כל חיידק ( וגם נגד הטובים) 2.אנטיביוטיקה מחלישה פיסית וגורמת לתחושת עייפות מתמדת 3.אין הטיפול האנטיביוטי משפר את האקנה באופן ממשי במרבית המקרים ובסיום הטיפול מתאוששת אוכלוסיית החיידקים ומביאה להתפרצות האקנה מחדש. רואקוטן : תרופה קשה עם השלכות חמורות חרף היותה מטיבה הטבה של ממש את האקנה. ראוי לזכור כי היותה נגזרת של ויטמין A היא שורש כל הבעיה. ויטמין A ונגזרותי הם מסיסי שומן בלבד ( וברקמות השומן הם גם נאגרים בגוף ) משום כך, הם קבורים עמוק עמוק ברקמות השומן בגוף והפרשתם נמשכת שנים רבות. זוהי אחת ההשערות להתמשכות נזקי תופעות הלואי של הרואקוטן תקופה ממושכת גם לאחר סיום הטיפול - אשר לא מסיים את הרואקוטן הטמון במאגרי הגוף. הטיפול האלטרנטיבי : טיפול מופלא עם תוצאה דראמטית בלי אנטיביוטיקה ובלי רואקוטן. הנה קישורים שיש להקיש עליהם ולהמתין 2 דקות בסבלנות לטעינת הדף. אקנה קשה ותוצאה מופלאה ללחוץ כאן. תוצאה מופלאה אחר טיפול אלטרנטיבי ללחוץ כאן. אסייע לך ליאת באם תחפצי. בברכה רמי מור הומאופט - ממציא הטיפול האלטרנטיבי המופלא הזה

כלב קר

New member
....

שמעתי שרמי מור הוא נוכל-לא יודעת עד כמה זה נכון.אבל אל תקני כל דבר שמוכרים לך באנטרנט. תחזרי לרופא שלך ותתיעצי איתו מה לעשות. שיהיה המון בהצלחה.

למעלה