תרזה תהיה עם איתן?

shirgi

New member
תרזה תהיה עם איתן?

מתי? אני בכלל שמעתי שהיא הולכת לשכב עם ג'וליאן!!!!!!

Bow Wow2004

New member
ממש לא. (ספו')

תרזה תתחתן בטעות עם ג'וליאן בברמודה ואז יאישמו אותה ברצח שלו וירצו להוציא אותה להורג. בקשר לתרזה ואיתן - הם גם יהיו ביחד ולתרזה גם יהיה ילד מאיתן בשם 'ליטל איתן'. אחרי שאיתן ייפרד מתרזה, היא תבין שאין טעם לחייה ותתאבד על ידי קפיצה לנהר. היא תגיע לגיהנום, תפגוש שם את היטלר, מוסוליני ואת ג'וליאן בדמות שד או שטן שיחזיר אותה לחיים.

LauraLF

New member
ספוילר

התינוק של תרזה לא בטוח מאית'ן. אה ואל תשכח את אית'ן משחק און אנד אוף בתרזה וגוון

Bow Wow2004

New member
טוב, משחקי און&אוף

זה עניין ברור כשזה נוגע לתשוקות. בכלל, תמיד משולשי האהבה תופסים מקום של כבוד: קיי-מיגל-צ'ריטי גרייס-סם-אייבי גוון-איתן-תרזה סימון-צ'אד-וויטני טי.סי-איב-ג'וליאן קלאודיה שיפר-טימי-סינדי קרופורד (סתם, סתם לא יפה...) והדוגמאות האלה רק ממה שהולך עכשיו. יהיו עוד הרבה משולשים בעתיד.

LauraLF

New member
פוקס = אח של אית'ן

עוד איזה שנה ומשהו או שנתיים. לא יודעת בדיוק

דוגרי...

שלי נשמע יותר הגיוני

LauraLF

New member
נצל"ש - אני כמעט בטוחה

שהאישה שנכנסה לחדר של אית'ן זה גוון. אני מכירה את הגוף של ליזה ונדמה לי שזו היא. מי חושב כמוני?:)

moran14h

New member
אני

כי זה כזה ברור שזאת גוון..גם אני חשבתי ומיי גאד אני כמעט נחנקתי שג'וליאן הביא לאיתן קונדום! כאילו קודם כל למה לג'וליאן יש קונדום,הוא בכלל יכול לתפקד? ודבר שני..איתן ילד גדול ,אני בטוחה שאם הוא ממש יצתרך קונדום הוא ימצא..הוא לא צריך לקבל אותו מאבא שלו! ואיך הצחיק אותו טימי "וואו איזה פירסינג גדול".. והקטע של צ'אד ווטיני היה ממש מגעיל..ממש לא אהבתי

LauraLF

New member
ועוד משו

שמתם לב איך קוראים לקונדום? solider חחח זה הצחיק אותי לאללה

Baby Nicky

New member
מה זאת אומרת....

תתחתן עם גו'ליאן בטעות?! ואחרי שהיא תמות מה יקרה לאיתן? איזה פרקים אלה?

Baby Nicky

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה