תרחישים ליום רענון..

עמיחי נ

New member
תרחישים ליום רענון..

אני צריך שתתנו לי פה רעיונות לתרחישים שאפשר לתת למתנדבים חדשים(שעשו בין 1-5 משמרות) ביום רענון.. הכוונה היא למקרים שהמתנדבים יכולים לתרגל על בובת החייאה..מתנדב שישכב בשקט בזמן שקושרים אותו ומקבעים(כולל סד לקיבוע
).. וגם שהזמן לכל תרגיל יהיה יחסית ארוך (כ-8-10 דקות) ויכלול כמה שיותר פרוצדורות לתרגול (לקיחת ל"ד..קיבועים מעניינים...)

אופטיפ

New member
אממממ

התרחישים שעשיתי לקורס החדש שלנו: חבישות, כל מיני סיטואציות של חבישות וקיבועים, פריקות כתף, שבירת רגליים, חתכים, קיבוע קרסול, ח.ע (גומי, רוסי, הולנדי) וכאלה שטויות. קיבוע מלא ללוח גב מישיבה מלשכיבה. קיבוע ללוח גב על הבטן, זה אחד התרגולים שנונתים הכי הרבה אינדיקציה על מתנדב. והתרחיש הכי טוב החייאה עם אורחי אורח מעצבנים ומציקים, תמיד עובד, וגם מראה עבודה תחת לחץ ותפעול עוברי אורח.

שקוף 101

New member
תעשה "בומים"...

דוגמא ל"בום",הגעת לאדם שנפל מגובה,עכשיו הם צריכים לתרגל את מהלך הטיפול על נפג"מ ובמקרה הצורך יעברו לעשות החייאה על בובה ,אותו הדבר אנאפילקסיס,ת.ד. ולא חסר מקרים..

עמיחי נ

New member
זה מה אני רוצה ../images/Emo13.gif

אני רוצה להכריח אותם לתרגל כמה דברים באותו הזמן ושילמדו להתמודד עם מצבים של לחץ.. לדעתי אני ינסה לעשות דברים משולבים כמו שהצעת (עם הפתעות פתאום באמצע התרגיל),נדאג לרעשי רקע (אני יקח איזה 5 מתנדבים שיעמדו בצד וישאלו כל מני שאלות...יציעו הצעות לא מתאימות (תנו לו להריח אקונומיקה! זה יחזיר לו דופק)). אז בינתיים אני יקח שני רעיונות שלך: 1.נפילה מגובה רב + החייאה. 2.ת.ד + החייאה +(עוד הפתעה שחשבתי עליה..אבל אני לא ירשום את זה פה..כי יש חניכים שקוראים פה
)

עמיחי, חיפשת משהו כזה?

אם כן, קח לך ותהנה. רק שמור על זכויות יוצרים. הייתי בא בשמחה לראות אותכם עובדים עם החניכים. יש לי עשרות כרטיסים כאלה. לאחר השימוש, או אם לא תשתמש, נבקש מהנהלת הפורום - למחוק ת'הודעה הזאת. בהצלחה! ***עדכן אותי***

עמיחי נ

New member
אימצתי ../images/Emo13.gif

אני בינתיים כתבתי רק תרחיש אחד (שיצא די מעניין ועם מספיק עבודה ל4 אנשים אפילו). הבעיה עם התרחישים שלך שהם או קצרים מדי(החייאת תינוק לא מגוונת מספיק בשביל היום רענון הזה) או שהם מתרכזים בעיקר באבחון החולה בלי טיפול שאפשר לבצע בזמן התרגול. אני יקח את אחד הרעיונות שנתת לי אבל ויפלפל אותו יותר
... ב29 יש לנו פגישה בתחנה ואני יציג את הכל למדריכים שישחקו עם זה קצת ויוסיפו דברים משל עצמם. ד"א,אתה מוזמן לבוא ליום (יומיים) רענון, היום רענון התאורתי יהיה ביום חמישי ה2 לנובמבר (שאולי בו נשתמש בכרטיסים שלך
) היום רענון המעשי (שבשבילו אני צריך את התרחישים) יהיה ביום שישי למחרת.

בשמחה רבה..

רק קח בחשבון שהתרחישים אכן כתובים בקיצור נמרץ. במהלך התרגול - אני מוסיף מלח פלפל ושאר תבלינים לפי ההתרחשות. מסיבה זאת אני משאיר את הכרטיס יבש ואני מוסיף אפקטים תוך כדי בחינה. אשתדל להגיע, לו אדע שעות מדוייקות. תודה על ההזמנה. איציק כהן

עמיחי נ

New member
יש לך אימייל?

אנחנו שולחים אימיילים לכל החניכים לגבי היום רענון..שם תוכל לקבל עדכונים לגבי כל דבר... בכל מקרה, ביום שישי זה אומר להתחיל ב12 בבוקר ככה.. בפארק הירקון(נחליט על מקום בימים הקרובים).

עמיחי נ

New member
ועוד משהו..

אתה מוזמן גם להתעדכן בקומונה שלנו: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=13312&smsMsg=

למעלה