תריאטלון נשים

תריאטלון נשים

שלום לכולן וכולם דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה פורום לנשים , אני בתחילת דרכי בנושא ריצה ומעוניינת לקראת יום הולדת ה- 40 להשתתף בתריאטלון נשים של הרצליה. האם יש טיפים לדרך? להת' טל

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הגעת למקום הנכון

טריאתלון נשים בהרצליה הוא אחד הארועים המדהימים שקיימים, תיכף תכנס גם סוזי דבוסקין ותספר בעצמה. קודם כל, ריצה זו אחלה דרך לבנות בסיס אירובי. נשמע שכבר יש לך התחלה מצויינת. יש עוד זמן עד טריאתלון הנשים הבא, כך שתוכלי לאט ובהדרגה לשלב גם אופניים ושחייה, ולהגיע מוכנה לטריאתלון. לגבי טיפים לדרך, נסי את הראיון הזה עם טלי פינק: טלי פינק מייעצת לקראת טריאתלון נשים. טלי נותנת הנחיות חשובות למי שרוצה להתאמן לבד, נותנת טיפים בנושא תזונה, לבוש, ועוד. מומלץ. בנוסף, את מוזמנת להשאר כאן, לשתף, לשאול להתעדכן. רבות מאיתנו עשו טריאתלון נשים, או מתכננות להשתתף בטריאתלון נשים. אפשר ללמוד המון מנסיונן של אחרות. מדי פעם גם נביא אנשי ונשות מקצוע להתארח בפורום ולענות על שאלות הגולשות. למשל ביום חמישי הקרוב נארח את יפית גלילי, תזונאית ספורט ופיזיולוגית של המאמץ, שתענה על שאלות בנושא תזונה (מרכיב קריטי בתכנית האימונים). שווה להשתתף. שיהיה בהצלחה, ואת מוזמנת להשאר כאן ולשתף אותנו בהתקדמות ובהכנות

susieada

New member
בדרך לטריאתלון נשים! ../images/Emo140.gif

Shalom Tal! Welcome to the world of women in sport! This is a PERFECT time to start thinking of, training for, dreaming of, the next Women's Triathlon, which will be May 29, 2010! You've started running! Step by step, minute by minute, kilometer by kilometer, you'll improve your ability to go further, feeling better. As Mor said, you can look at Dalit's great tips for training. There are also many more in the Women's Tri website: www.women-tri.com You can train by yourself or with a friend. You can look up training programs on a variety of websites - check out Google. You can join a group, see this link for options: http://www.triathlon.org.il/teams.php Every coach should be open to let you do one or two free imunim, to “interview” the coach and conditions of the training – hours, closeness of training areas, other people in the group, levels of ability. The choice is very individual! Within the group, there are usually several options: paying for a personal plan, with constant personal e-mail or telephone contact with the coach, paying for personal imunim with the coach, paying for group only imunim, paying for and receiving some combination. There's a women's run scheduled for October 16 with 4k and 8.5k options. Incredible area to run in - the forest around Rosh Ha'ayin. More information about it later! Celebrating your 40th birthday with your first triathlon is terrific! You have a year to prepare! Enjoy each minute, each workout. Remember to always be really proud of yourself!!!! You are daring to do something new! I'm looking forward to hearing updates! Have fun!! Yours in tri and sport, Susie

HI

המון תודה על העידוד ועל הטיפים, ההתחלה קצת קשה אבל היעד והמטרה הם כבר בראש אז את החלק הקשה כנראה עברתי. אני אחפש לי עוד מישהו או קבוצה אזורית בשביל להתחיל להצטרף כי נראה לי שזה יותר מהנה כאשר רצים ביחד , האם יש לך המלצה על מישהו מסוים באיזור הצפון? ושוב המון כייף ותודה להיות חלק מהפורום. להת' טל זיו( אני תחת השם של עמית בעלי )

תריאטלון

הי מור והמון תודה על הטיפים ועל העידוד, חייבת להגיד שהריצה קצת קשה אבל המטרה היא מטרה ויעדה ידוע כך שאני לא מוותרת גם אם אני הולכת קצת, ללא ספק האתר מצויין ומאוד מעניין וכייף להיות חלק ממנו. האם יש אפשרות לקבל את הטלפון של יפית גלילי ? להת' טל זיו 2 ( אני תחת השם של עמית בעלי כאן באתר )

למעלה