תרי פלו . איך מחטאים?

תודה

כן , כנראה בשביל זה. בתור אמא חרדה
רק שימו לב לא להגזים לצד השני . לי ממש אמרו לפחות לשטוף ולנגב כל פעם. אולי היו היסטריים מדי בבי"ח. מיכל

תרי פלו . איך מחטאים?../images/Emo184.gif../images/Emo28.gif

גילינו מחדש ולטובה את התרי-פלו. מישהו יכול לתת טיפ לחיטוי? הוא לא רחיץ , לא יביט ולא חטיא . מצאתי פטנט שאולי יכול להועיל למי מיכם שממהר לייבשו אבל אולי יש למישהו פטנט אחר או אולי אני מגזימה ולא חייבים לחטא ולייבש כל יום? אני שוטפת , לפעמים משרה במים עם אקונומיקה ולפעמים שופכת לתוך התעלות אלכוהול . הבעייה הקשה היא בייבוש. בניתי קונסטוקציה שלמה.
אני משחילה את הצינור הכחול לתוך משפך פלסטיק מהמטבח (מהצד הצר של המשפך)
אחרי ההשחלה אני מחברת את הפייה לצינור הכחול בתוך המשפך- התוצאה היא שהצינור לא יכול לברוח מהמשפך.
אני עוטפת בנייר כסף את החבור של הצינור למשפך .
שלב שני הוא העמדה של התרי-פלו מול המאורר (או עליו אם מדובר במאורר ריצפה שאפשר להשכיב. המשפך מושם על רשת המאורר וקולט לתוכו את מירב הרוח האפשרי.
הרוח נדחפת דרך הצינור הכחול לתוך תעלות התרי-פלו ומייבשת אותן תוך שעה-שעתיים. אם נעשתה שטיפה באלכוהול זה מתייבש יותר מהר. כל הזכויות שמורות
זה לא פשוט . מחכה להצעות קלות יותר

sporTV

New member
כל יום? ? ? ? ? ? ?

עכשיו אני מבין למה את נהנית בחופש הזה בפסח
כאשר השתמשתי בעבר בתריפלו - הייתי מחטא אותו אולי פעם בכמה חודשים. רק אני השתמשתי בו כמובן, והייתי מנקה אותו בכל פעם שהוא נראה לי מלוכלך מספיק בשביל לא להשתמש בו. הייתי שם במים חמים ואקונומיקה יכול להיות - לא זוכר בדיוקץ הפואנטה היא שלא הייתי מנקה אותו כל הזמן. וגם הייתי רוכש חדש כל כמה חודשים טובים...פשוט מחליף הכל.

כן , כל יום../images/Emo250.gif

לא יודעת , זה מה שהבנתי. אמרו לנו לקחת שניים ולהחליף בינהם אבל בינתיים אין לנו שניים וחוץ מזה, אם סתם נותנים להתייבש זה לוקח יותר מ 24 שעות... אז אולי בכלל הכל מוגזם? לא יודעת. אוריד את הלחץ סביב זה, זה מה שבטוח. אגב, הבת שלי לא נמצאת בסביבה ותנאים שמאפשרים לה לעשות את זה בעצמה. מיכל

למעלה