אינני רואה את זה כמוך
ראשית, אינך מחוייב בשום פנים ואופן לעזור לי אם אינך רוצה. תהא בטוח בזה.
שנית, מה שכתבת לא רשום ולא מצויין בשום מקום רשמי בפורום(ההודעה המנהלתית למשל). לאחר שזה נאמר, אוסיף שאני כן קורא בפורום מעת לעת ואכן קיבלתי הרושם שיש פה דעות מאוד נחרצות הרבה פעמים. עם חלקן אני אפילו מזדהה במידה די גבוהה(איכות הקפה של נספרסו למשל).
יחד עם זאת, התרשמתי שיש פה באוויר רמה גבוהה של עניין מעולם הקפה, כולל עיצוב בעולם הקפה, ואני עם תחושה(עדיין) שיש פה מי שיהיה לו עניין לתת יד בפרוייקט ששייך לעולם האקדמי של העיצוב.
מציין "אקדמי", משום שבאקדמיות לעיצוב לרוב חשים פחות מחוייבים לכוחות מקובלים(כבידה למשל) ומנסים לבדוק ולבחון מגוון רחב של אפשרויות.
באשר לדעתך על איכות הקפה מתרמוס, ככל הנראה הייתי מנסה גם אני לשתות אספרסו קצר איכותי ככל שהיד משגת, אך יש בעולמנו תרבות קפה ענפה שאינה אספרסו קצר.
במקרה שלי, אני עוסק בקפה שחור מבושל, שבמקרים די שכיחים יש גם תרבות שלמה של שימור החום שלו. בין תרמוס-כד של קפה שחור בחדר ההמתנה במוסך/בחומוסיה, ועד ארגז של חול חם ששומר על חומו של הקפה בתרבויות ערביות/טורקיות.
ובנימה אישית-תפוזית, אני כגולש בתפוז ובכמה פורומים שניהלתי בעבר, ניסיתי להגדיר עיסוקו של פורום במידה המינימלית ההיכרחית לשימור נושאו של הפורום. זאת על מנת לעודד מגוון דעות, הרגשה של דלת פתוחה ובעיקר רמת עניין גבוהה.
אשמח לקבל התייחסויות ענייניות להודעתי ממי שימצא שברצונו לעזור לי
תודה
עמית