תרמילים..
מישהו יודע האם זה טוב לאכול שעועית ירוקה ואפונה ודומיהם טרי עם התרמיל ? האם עדיף לאדות אותם ? משום מה זה מצא חן בעיני כנישנוש דיאטי קריספי..יותר מאשר כשזה רך.. האם זה נחשב חלבון/פחממה ? אני יכולה לחשוב על תרמיל שלא כדאי..כמו פול.. כיזה נראה גס ולא מזין במיוחד.. יש עוד סוגים ? תודה!
מישהו יודע האם זה טוב לאכול שעועית ירוקה ואפונה ודומיהם טרי עם התרמיל ? האם עדיף לאדות אותם ? משום מה זה מצא חן בעיני כנישנוש דיאטי קריספי..יותר מאשר כשזה רך.. האם זה נחשב חלבון/פחממה ? אני יכולה לחשוב על תרמיל שלא כדאי..כמו פול.. כיזה נראה גס ולא מזין במיוחד.. יש עוד סוגים ? תודה!