תרמית האייפון בלי אחריות

noa_f

New member
לקוח שקונה כל מוצר שעולה כמה אלפי שקלים צריך לבדוק.

z1george

Member
מנהל
בארץ הקודש, מנסים לרמות אותך בכל מקום

כבר עשר שנים אני טוען שהמחיר צריך לדבר ולא אחריות כזו או אחרת כי ממילא ביום הדין תגלה (יותר מדי פעמים) שהתיקון עולה כסף. וכבר שנים רבות אני קונה משומשים שמורים, שגילם עולה על שנה. ואם יתקלקל , אשלם על התיקון ואם אני משלם אז מתקנים מייד תוך שעות. לא שולחים לבדוק , למשוך זמן , להתיש אותך בתירוצים. כל הפואנטה לקנות חדש בניילון במחיר פי 2-3 הוא לאותו ארוע יום הדין= שיקרה משהו , יתנו לי חדש ואחר כך ישברו את הראש. בחול זה ככה.

noa_f

New member
מכשירים באחריות של DCS לא מגיעים עם ״כתוב בקבלה״ אלא עם

תעודת אחריות רשמית וחתומה (כך זה היה לפחות כאשר קניתי לאמא שלי אחד לפני כמה שנים). בנוסף, אם קונים מכשיר יקר כמו אייפון, לא בוחרים לפי הזול ביותר בזאפ, אלא בחנות שיש לה מוניטין מוכר. אם קונים זבלון אנדרואידי ב-500 ש״ח - זה באמת לא חשוב ממי ומאיפה. יעבוד עד שיסיים את חייו (לרוב מוקדם יותר ממאוחר).

זבלון אנדרואיד.....?????

95% מהניידים בעולם מבוססי אנדרואיד באותה רמה צריך להתיחס ל"עצה" שלך.....

noa_f

New member
95% מהניידים בעולם הם מכשירים שעולים פחות מ-200$

אלו לא מכשירים יקרים ולא מכשירים מושקעים. חומרה זולה, ללא תמיכת תוכנה.

enigo

New member
דווקא האנדרואיד הכי זול שקניתי, 74$ לפני שבע שנים, מתעקש

להמשיך לעבוד ולעבוד. כמובן שהוא כבר לא ממש יכול לשמש לכלום, בגלל גרסת אנדרואיד עתיקה, אבל עדיין. חבל שהחברה, jiau, או משהו בסגנון, לא קיימת עדיין. הייתי קונה בשמחה את המקביל המודרני. אבל את צודקת בדבר אחד - הגישה שלי היא לקנות טלפונים זולים בדיוק מהסיבה שאין לי כח להתעסק עם נותני שירות ואחריות, או להתעצבן שהחלפת מסך עולה 900 ש"ח. קונה, משתמש עד שנמאס לי או לטלפון, ומחליף.

em28

Well-known member
חח, לקחתי את זה לאקסטרים, קניתי לאימי את ה-Doogee Y8 ב-52$

2/16GB, אבל מריץ אנדרואיד 9 - מספיק בשבילה, כשתשבור אותו נקנה את המקביל שלו

enigo

New member
אחלה מחיר, אפילו ביחס למפרט נמוך. לא מזמן

ניסו למכור לי מגן מסך במחיר דומה...

למעלה